cookie-og-privatlivspolitik
Lotte Kjerkeberg Schmidt: - Erstatter ikke fysiske fremvisninger af boliger.
Lotte Kjerkeberg Schmidt: - Erstatter ikke fysiske fremvisninger af boliger.
Foto: Danbolig

Nordfalsters avis

Se boliger til salg virtuelt

Hos danbolig i Nørre Alslev kan potentielle boligkøbere få en virtuel fremvisning af boliger til salg i hele landet.
21. februar 2019 kl. 19:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Danbolig Nord- og Østfalster i Nørre Alslev rider med på den digitale tidsalder og tilbyder som digital frontløber nu boligkøbere at gå på virtuel boligjagt. Det kræver kun en smartphone eller en såkaldt VR-brille at prøve det, og danbolig stiller gerne VR-briller til rådighed for interesserede.

- Virtuelle fremvisninger kommer dog ikke til at erstatte fysiske fremvisninger. Der er stadig behov for at besøge boligen for at få en fornemmelse af stemningen, men virtual reality - VR - er med til at give det bedste indtryk af boligen, inden man besøger den, siger Lotte Kjerkeberg Schmidt, leder af danbolig i Nørre Alslev.

-Boligkøbere er grundige til at undersøge markedet, inden købsaftalen underskrives, og i udvælgelsesprocessen er VR et vigtigt redskab. Boligerne bliver præsenteret på den bedste måde, og køberne får de bedste forudsætninger for at finde deres næste bolig.

- Samtidig med lanceringen af virtual reality introducerer vi en interaktiv plantegning. På den kan man klikke på hvert enkelt rum og bevæge sig overskueligt rundt via plantegningen, siger Lotte Kjerkeberg Schmidt, og både den og VR som sådan kan afprøves på danboligs hjemmeside i afdelingen i Nørre Alslev.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce