cookie-og-privatlivspolitik
Søren Kjæp Hansen, Shell i Øster Kippinge, bliver også pakkeekspedition for PostNord.
Søren Kjæp Hansen, Shell i Øster Kippinge, bliver også pakkeekspedition for PostNord.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Shell udvider pakkepost

Shell i Øster Kippinge får pakkeekspedition for PostNord og betjener således samtlige pakkeselskaber.
03. april 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Shell i Øster Kippinge, der er pakkeekspedition for Bring, Dao og Gls, bliver fra 25. april også pakkeekspedition for PostNord og vil således håndtere pakker for samtlige pakkeselskaber.

- Jeg er meget tilfreds med at have fået pakkeekspedition for PostNord. PostNord har fundet ud af, at pakkeekspedition skal være lokal, fordi folk ikke har lyst til at køre langt for at hente og indlevere pakker. Da vi i forvejen havde tre andre pakkeselskaber, var det naturligt at følge op på det med PostNord, og pakkeekspeditionen giver jo også lidt trafik til tanken, siger ejeren, Søren Kjæp Hansen, der ser det som en fordel for også pakkekunder, at tanken har åbent dagligt fra klokken 6-21 og 7-20 i weekender.

- Det kræver lidt plads at have pakkeekspedition. Problemet er ikke så stort, når der kommer 50 brevpakker, men noget andet er det, når det drejer sig om 50 store pakker. Den daglige volumen går lige fra 50 til et par hundrede pakker. For PostNord er vi udelukkende pakkeshop. For indtil nogle få måneder siden var pakkeekspeditionen organiseret som et miniposthus, hvor folk kunne foretage indbetalinger. Men det er ændret, og vi tager os således alene af ud- og indlevering af pakker, siger Søren Kjæp Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE