cookie-og-privatlivspolitik
Elever i fuldt firspring ind i den nye skolegård i Stubbekøbing. I midten ses udvalgformand Simon Hansen (S).

3

Billeder

Elever i fuldt firspring ind i den nye skolegård i Stubbekøbing. I midten ses udvalgformand Simon Hansen (S).
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Skolegården indviet

Legeplads er anlagt på fem uger og har kostet 1,5 millioner kroner.
03. december 2018 kl. 16:59 Af Bjarne Arildsen

Annonce

- Glæder I jer til at komme ind at lege? spurgte Simon Hansen (S), formand for børn, familie og uddannelsesudvalget, de mange børn, der stod og ventede udenfor skolegården i Stubbekøbing.

- Ja, råbte alle børnene meget højt.

Få sekunder efter klippede formanden den røde snor over, og så satte alle børnene i løb for at komme ind i gården og hen til de nye legeredskaber. Her er både balancebomme, trampolin, klatretårn og karrusel, som er placeret rundt om områder af bulet kunststof. Børnene myldrede rundt for at prøve alle de nye redskaber. Mange var også inde i den lille skolegård for at sparke bolde mod en stor elektronisk skærm.

Det er firmaet Lekolan, der i løbet af de seneste fem uger har anlagt legepladsen. Prisen for pladsen beløber sig til 1,5 millioner kroner.

- Det er en ekstraordinær flot legeplads. Så pas godt på den, sagde Simon Hansen til de store og små elever i Stubbekøbing.baKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce