cookie-og-privatlivspolitik
Jimmi Ingemann Olsen, Jens Christian Sørensen og Ronni Kim Stang.
Jimmi Ingemann Olsen, Jens Christian Sørensen og Ronni Kim Stang.
Foto: Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Slutter som mekaniker, fortsætter som tankmand

Jens Christian Sørensen stopper efter 31 år som automekaniker.
29. august 2018 kl. 10:53 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Efter 31 år med tankstation og autoværksted på Gåbensevej ved Orehoved er det blevet tid til at trappe ned, mener 74-årige Jens Christian Sørensen, der er ejer af DK-Centret med værksted, tankanlæg og tilhørende bolig, hvor han bor med sin kone Lonny.

Fra 31. august er det dog slut med autoværkstedet, hvor yngre kræfter i form af Jimmi Ingemann Olsen og Ronni Kim Stang overtager autoværkstedet.

Igennem tiden har især to årstal brændt sig fast: 1995 og 1996, hvor den tilhørende butik til tanken, der de senere år har været lukket, brændte to gange.

- Der har været de der nedture. Det er jo nok det, man husker allerbedst. Der har man ligget stille et helt år, og så har man jo sådan set skullet starte forfra igen med at arbejde det hele op igen. Og det har jo været spændende nok, at man har kunnet gøre det. Det er lykkedes sådan nogenlunde rimeligt hver gang, fortæller Jens Christian Sørensen.

- Men det tror jeg ikke, at jeg kunne klare en gang til. Eller det vil sige, det er ikke noget jeg behøver at tro. Det er noget, jeg er ret sikker på, fortsætter han.

Beslutningen om at stoppe blev taget allerede i vinters.

- Da vi havde betalt huslejen her sidste gang, så sagde vi: "Nu er det slut", fortæller Lonny Sørensen.

- Eller det sagde jeg. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg synes, at når vi er så gamle, så får vi slet ikke noget tid til os selv. For der er jo slet ikke nogen hjemme. Fokus er helt på arbejdet, fortæller hun om Jens Christian Sørensen, der holdt otte dages ferie sidste år.

Helt slut er det dog ikke endnu. Jens Christian Sørensen vil i et endnu ikke fastslået antal år stadig stå for driften af tankstationen, der som en de eneste tankstationer i Danmark stadig bærer det gamle DK Benzin logo.

plhKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce