cookie-og-privatlivspolitik
Kathe Torp Jensen: - Smid ikke gammelt materiale ud, før vi er blevet spurgt.
Kathe Torp Jensen: - Smid ikke gammelt materiale ud, før vi er blevet spurgt.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Smid ikke gamle skrifter ud, før lokalarkiv er hørt

Sådan lød budskabet fra Kathe Torp Jensen på generalforsamlingen i Lokalhistorisk Forening og Arkiv for Nordfalster.
08. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Smid ikke skriftligt materiale og gamle fotos ud, før vi er blevet spurgt, om det har interesse, hvilket næsten altid er tilfældet.

Kathe Torp Jensen, formand for Lokalhistorisk Forening og Arkiv på Nordfalster, kom med opråbet på generalforsamlingen i Torkilstrup Forsamlingshus.

Hun fokuserede på aktiviteterne i 2018, blandt andet temaet ved Åbent Arkiv, der som en pendant til den nye Storstrømsbro var en udstilling om den nuværende bro.

- Et arkiv er stedet, hvor erindringer kan fortælles og opbevares til glæde og gavn for eftertiden, fastslog Kathe Totrp Jensen, der også nævnte, at medlemmer af foreningen har deltaget i kurser om persondataloven og konflikthåndtering.

Fremadrettet er lokalarkivet og foreningen involveret i et samarbejde med I/S Vigen om genskabelse af nye plancher til pumpestationen i Vålse Vig. Et andet fokusområde er erindringer, og folk opfordres til at skrive om deres liv og arbejde eller en særlig oplevelse.

Arkivet, der har Else Marie Andersen som formand, fik et nyt medlem: Hans Jørgen Houstrøm, Ønslev. Christina Juel ønskede ikke at fortsætte i bestyrelsen, og som afløser blev Per Skov valgt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce