cookie-og-privatlivspolitik
Udsigten til endnu mere fokus på Stand op paddling og surtsporten glæder Stubbekøbingklub.
Udsigten til endnu mere fokus på Stand op paddling og surtsporten glæder Stubbekøbingklub.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Smitter af på lokal klub

Øget fokus på Stand up paddling og surfsporten vil smitte af på Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund, mener formand Finn Jørgensen.
08. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Udsigten til endnu mere fokus på Stand up paddling og surfsporten, som på landsbasis har fået en millionstøtte fra Nordea-Fonden, glæder Finn Jørgensen, formand for Sejl-og Motorbådsklubben Grønsund.

- Det er fantastisk, at der nu kommer yderligere fokus på denne sport, som vi også tilbyder. Med de mange nye aktiviteter vil sporten få mere opmærksomhed, og det vil smitte af på vores forening. Vi vil kunne udvikle vores klub yderligere og tiltrække endnu flere medlemmer. Desuden falder initiativet fint i forlængelse af DGI og Guldborgsund Kommunes projekt Bevæg dig for Livet. Vi glæder os til at kunne komme på vandet igen. Sæsonen i vores klub starter 18.maj, og vi håber at kunne tilbyde oplevelser, og også gerne byde nye udøvere velkommen, siger Finn Jørgensen.

Den store interesse for Stand up paddling - SUP - vidner om danskernes øgede interesse for at være aktive i det fri, og ikke mindst på vandet. Det bakker Nordea-Fonden op, fordi den har et særligt fokus på at få flere danskere ud i det fri sammen. I de kommende år regnes med, at mindst 10.000 vil tage SUP til dig, og mindst 40 nye klubber vil opstå.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE