cookie-og-privatlivspolitik
Her er det pilefletning, der er gang i. Pilefletprodukter er blandt de kategorier, der indgår i Hesnæs Sommermarked.
Her er det pilefletning, der er gang i. Pilefletprodukter er blandt de kategorier, der indgår i Hesnæs Sommermarked.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Sommermarked i Hesnæs kalder

Kunsthåndværkergruppen i Hesnæs byder på sommermarked fra 15-28. juli, og alle dage er der åbent fra 11-17.
14. juli 2018 kl. 14:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kunsthåndværkergruppen i Hesnæs byder igen i år på sommermarked på havnen i Hesnæs. Markedet, der plejer at være velbesøgt, afvikles i tiden fra 15.-28. juli juli, og det vil dagligt holde åbent fra klokken 11-17.

Det er syvende år i træk, sommermarkedet finder sted, og Inger Poulsen fra arrangørerne oplyser, at der allerede er forespørgsel på sommermarkeder, der rækker ud over 2018.

På sommermarkedet i år medvirker totalt set 19 stadeholdere, og for de flestes vedkommende er der tale om trofaste gengangere med flot kunsthåndværk af forskellig art i topklasse, og arrangørerne glæder sig også til at kunne byde på nyheder, der blandt andet udgøres af unikke trædrejede skåle og farvestrålende hundehalsbånd.

Blandt stadeholderne er tidligere biliotikar Carsten Flink, der på markedet benytter lejligheden til at lancere en ny bog: "Midtimellem" - en rigtig "bedstemorbog" til oplæsning, lyder hans beskrivelse af den.

I lighed med tidligere er også dette års sommermarked garneret med en sommer-café, hvor besøgende vil kunne købe kaffe, te, vand og hjemmebagt kage. Overskuddet fra cafeen går som ved de foregående seks års sommermarkeder til SOS Børnebyerne og anvendes således i en god sags tjeneste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce