cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra en kamp mellem Stubbekøbing Boldklub og Øster Ulslev Boldklub.
Glimt fra en kamp mellem Stubbekøbing Boldklub og Øster Ulslev Boldklub.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Sommersjov med fodbold og fest

Stubbekøbing Boldklub inviterer til sjov cup og sommerfest på sin bane lørdag 17. august.
17. august 2019 kl. 07:00

Annonce

Stubbekøbing Boldklub inviterer til sommerfest og sjov cup på klubbens bane lørdag 17. august klokken 12.30-17. Her bydes der på fodboldturnering, og alle kan deltage i dysten med et hold, hvor fokus er på, at deltagerne får en sjov eftermiddag.

Der spilles fem mod fem, og hvert hold skal bestå af minimum fem og maksimum syv spillere på minimum 15 år, og der skal mindst være en kvinde på banen under kampen. Holdgebyret er sat til 350 kroner. Holdgebyr inklusive spisning for op til syv personer er 1.000 kroner.

Efter turneringen indledes sommerfesten klokken 17. Der bliver serveret en lækker buffet til 125 kroner, og drikkevarer kan købes på stedet. John Wismarch spiller fra klokken 17, og klokken 21 tager Sorte fugle over. Diskotek dancemachine spiller hele aftenen frem til klokken 02.00.

Tilmelding og info: www.sb-boldklub.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE