cookie-og-privatlivspolitik
Jette Christensen (til venstre) og Lene Holse foran Spice Surprice, som skiftet ejer.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Spice Surprice får ny ejer

Guldborgsund Blomster overtager Spice Surprice 1. oktober og samler aktiviteterne i Nørre Alslev Langgade 47.
11. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Spice Surprice i Nørre Alslev Langgade 47 skifter ejer.

Lene Holse, der har ejet forretningen i syv år, overdrager 1. oktober nøglerne til Jette Christensen, Guldborgsund Blomster.

Ejerskiftet betyder, at Guldborgsund Blomsters forretning på Spejdervænget i Nørre Alslev lægges sammen med Spice Surprice. Guldborgsund Blomster på Herningvej i Nykøbing fortsætter uændret, og Blomstercentret i Nørre Alslev vil fortsat holde åbent tre måneder i foråret.

- Jeg har været glad for min lille butik. Det har været syv fantastiske år, og hvis jeg nogen sinde skulle afhænde Spice Surprice, så skulle nye udfordringer dukke op, og det er sket nu, siger Lene Holse.

Hendes mand, Carl Ove Møller, har købt den tidligere Pederstrup Efterskole. Her vil parret indrette Bed & Breakfast og åbne til foråret.

Jette Christensen ser frem til at overtage Spice Surprice.

- Jeg kunne godt tænke mig nye udfordringer og ser kombinationen af blomster med kaffe, te, vin, chokolade og andre lækkerier samt brugskunst som en god løsning, siger Jette Christensen.

Overtagelsen af Spice Surprice markeres ved åbent hus fra klokken 15-18, hvor alle er velkomne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE