cookie-og-privatlivspolitik
Fra april 2018 til april i år har Grønlungs Kiosk, Nørre Alslev, udbrtalt over to millio9ner kroner i gevinstbeløb.
Fra april 2018 til april i år har Grønlungs Kiosk, Nørre Alslev, udbrtalt over to millio9ner kroner i gevinstbeløb.
Foto: PR

Nordfalsters avis

Spil i byens kiosk giver fællesskab

Fra april 2018 til april i år har Grønlunds Kiosk i Nørre Alslev udbetalt over to millioner kroner i gevinstbeløb og oplever, at lodsedler skaber fællesskab.
22. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Fra april 2018 til april i år har Grønlunds Kiosk i Langgade i Nørre Alslev udbetalt over to millioner kroner i gevinstbeløb.

Det understreger, at kiosken spiller en vigtig rolle lokalt. Her er salget af lodsedler med til at skabe fællesskab og få kunderne til at komme forbi til en sludder.

For at købe lodsedler kommer mange kunder nemlig igen og igen, hvilket ofte giver anledning til en snak om stort og småt, der medvirker til styrkelse af de lokale relationer. Samtidig er salget af lodsedler med til at give smør på brødet.

Peter Antonsen sælger Landbrugslotteriets lodsedler, og han har gennem tiden oplevet, hvordan lodsedlerne er med til at skabe et samlingspunkt i byen.

- Man kan jo godt gøre det hele digitalt, men så får folk sig ikke en gåtur og en snak med forhandleren, siger Peter Antonsen.

Det billede kan John Wagner, direktør i De Samvirkende Købmænd, genkende.

- Vi underkender den rolle, detailbutikkerne spiller lokalt, siger han.

Hos Grønlunds Kiosk opleves, at lotteri skaber kundeloyalitet, som små butikker har brug for, og især i september-oktober, hvor Landbrugslotteriets lodsedler fornys, stiger salget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE