cookie-og-privatlivspolitik
Mixhold i SKIF i gang med træningen.
Mixhold i SKIF i gang med træningen.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Start på ny sæson i idrætsforening

SKIF har taget hul på den nye sæson, men der er stadig plads til nye deltagere på holdene, og de skal blot møde op til træningen.
10. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

I uge 37 tog SKIF hul på sæsonen i Nørre Vedby Gymnastiksal og Nørre Vedby Hallen. Og programmet er bredt: Forældre/puslinge/barn, Lopper, Mix Spring, MBL, Jumping Fitness, Kettlebell, Lenes Damer, Tabata, og på Eskilstrup Skole træner Fredes Drenge, mens et motions herrehold, der er et nyt tiltag, startede træningen i Vålse Gamle Skole 1. oktober.

- Et nyt tiltag i år er Fit for teens for teenagere, siger Stig Hansen, formand for SKIF, og Jannie Larsen står for træningen af dette hold.

Fredes Drenge med over 90-årige Frede Petersen som træner, går på skift mellem gymnastikforeningerne.

- Vi havde indstillet Frede Petersen til DGI's lederpris, men han blev desværre ikke vinderen, for der var mange om buddet, siger Stig Hansen.

Sidste år deltog der samlet set 120 i alle aldre i SKIF's træning, men da sæsonen kun lige er startet, er det ikke til at vide, hvor mange deltagere, det totale antal lander på.

- Folk, der er interesseret i at deltage i træningen på et af vores hold, er velkommen til blot at møde op på den konkrete træningsdag, siger Stig Hansen og henviser til info på Facebooksiden: Storstrømmen Kippinge Idrætsforening.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE