Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Startede butik på opfordring

Annelise Møller ses her med en konfirmationskjole - et af hovedprodukterne, som hendes forretning har mange kunder til også uden for Falster og Lolland. Foto: Henning Kørvel

En handlende gav Annelise Møller ideen til en butik med tøj til kvinder i Nørre Alslev. Hun tog tråden op, og 6.,7. og 8. september markerer Din Butik, Nørre Alslev sin 40-års dag.

Hun er uddannet defektrice på Stubbekøbing Apotek og jobbede på Lundby Mejeri. En dag, hun handlede i Nørre Alslev, opfordrede sportshandleren hende til at etablere en butik med tøj til kvinder. Som sagt, så gjort. Hendes mand, Jørgen, og hende gik i gang og byggede selv lokaler på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev til Din Butik, der åbnede 7. september 1978, og 40-års dagen er således nært forestående.

- Vi havde ikke de store udgifter, og det hang sammen økonomisk fra starten, siger Annelise Møller. Jørgen, der er uddannet maskinarbejder, kvittede efter et halvt års tid jobbet for at tage sig af regnskaberne i Din Butik, og herudover er han sagt med et smil på læben stik-i-rend-dreng.

Din Butik er for segmentet 25+, og udover modetøj til kvinder med undtagelse af overtøj har butikken et stort udvalg af festkjoler, brudekjoler og konformationskjoler, smykker og sko.

- Konfirmationskjoler er et stort hit, og jeg fører Lilys og konfimationskjoler fra tre andre leverandører til mellem 1.500 og 3.000 kroner. Halskæde og ørestikker fra Tyskland eller Ungarn til konfirmander koster 400 kroner. Jeg kan godt lide at handle med tyske og ungarnske smykker, som jeg selv køber på messer, siger Annelise Møller, der har haft hjælp i butikken i over 25 år af sin ansatte, Jytte Larsen.

- Butikken går godt, men Nørre Alslev er ikke, hvad byen har været engang, men jeg håber, at åbningen af Rema 1000 her vil trække flere kunder til. Mange kunder kommer fra Sydsjælland, Bogø og Møn for at handle her, hvilket jeg er glad for.

Annelise og Jørgen bor i Nykøbing og har sommerhus og kolonihave med hus i Stubbekøbing. Til spørgsmålet, hvor længe hun bliver ved, svarer hun:

- Jeg har købt varer ind til 2019, og så må vi se, hvad der sker herefter. Da vi etablerede forretningen for 40 år siden, valgte vi navnet Din Butik, fordi det engang vil kunne bruges af en ny ejer.

Fordi selve 40-års dagen er en fredag, vælger Annelise Møller at markere jubilæet over tre dage og starter 6. og slutter lørdag 8. september med både lidt godt til ganen til kunder, der lægger vejen forbi og gode tilbud plus 40 procent rabat på udvalgte varer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har været spændende

Din Butik byder også på modeshow 6. oktober klokken 14 i Teatersalen i Nørre Alslev. Billetter til 50 kroner for voksne fås i Din Butik, og konfirmander har fri adgang.

- Det har været spændende at drive butik i Nørre Alslev. Ellers havde jeg ikke fortsat så længe, og det er godt at have noget at stå op til om morgenen, mener Annelise Møller.

  • Annelise Møller ses her med en konfirmationskjole - et af hovedprodukterne, som hendes forretning har mange kunder til også uden for Falster og Lolland. Foto: Henning Kørvel
Annonce
Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan