cookie-og-privatlivspolitik
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen  træner først ungdomsspillere i fem kvarter, før de spiller opvisningskamp mod tvillingerne Sofie og Louise Lillie, der blev klubmestre i foråret.
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen træner først ungdomsspillere i fem kvarter, før de spiller opvisningskamp mod tvillingerne Sofie og Louise Lillie, der blev klubmestre i foråret.
Foto: Sadiq Asyraf

Nordfalsters avis

Stjerner til 90-års dag

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, sølvvindere ved OL, træner spillere og spiler opvisningskamp i anledning af Stubbekøbing Badmintonklubs 90-års dag.
29. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Verdenseliten i damedouble, OL-sølvvinderne, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, vil dels træne ungdomsspillere og dels spille en opvisningskamp mod Sofie og Louise Lillie, når Stubbekøbing Badmintonklub - SKB - markerer sit 90-års jubilæum 8. september.


Byrådsaftryk

Da klubben blev 75 år i 2004, hvor det heller ikke gik stille af, havde den besøg af Camilla Martin og verdensmestrene fra 2003, Jonas Rasmussen og Lars Påske.

Eventen fortsætter med officiel reception klokken 12.00-14.30 med taler af blandt andre Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætning i Guldborgsund Kommune, og formand for Badminton Danmark, Rene Toft.

Markeringen fortsætter med, at ungdomsspillere tager på træningslejr på Bogø 27.-28. september og i den forbindelse holder deres egen jubilæumsfest.

Samtidig, hvilket vil sige lørdag 28. september klokken 18.00, byder badmintonklubben på et brag af en jubilæumsfest for +18 år, og formanden for badmintonklubben, Katrine Burmann, håber på deltagelse af et par hundrede medlemmer.

Der serveres to-retters menu fra Schou's i Marielyst, og musikken leveres af Flemming Walther og No Juice, før DJ tager over omkring midnat, og da musikken skal matche 90-året, så står 90-er pop på repertoiret. Den rigtige jubilæumsdag er 29. september.


Den tredjeældste

- Stubbekøbing Badmintonklub er den tredje ældste i Danmark og den ældste uden for København.

- Vi har 160 medlemmer, og mens andre klubber har oplevet en vigende tendens, gik vores medlemstal frem med 12 procent sidste år, siger Katrine Burmann.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE