cookie-og-privatlivspolitik
Finn Jørgensen: - Tilgangen af nye medlemmer skyldes ikke mindst, at vi nu tilbyder Stand up Paddling.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Stor tilgang af nye medlemmer

- Det har givet stor medlemstilgang, at vi nu tilbyder Stand up Paddling, siger formanden for Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund i Stubbekøbing, Finn Jørgensen.
30. november 2018 kl. 16:58 Af Henning Kørvel

Annonce

Den ordinære generalforsamling i Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund i Stubbekøbing blev i år henlagt til Stubbekøbinghallens cafeteria.

- Det skyldes, at vi har haft en meget stor tilgang af nye medlemmer, hvilket ikke mindst beror på, at vi nu tilbyder Stand up Paddling. Vi kan ikke være i klubhuset, hvis medlemstilgangen også slår igennem til generalforsamlingen, sagde Finn Jørgensen, formand for Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund.

Han nævnede også tilrettelæggelsen og af og afviklingen af kapsejladsen Vegvisir, som sejlklubben gerne deltager i fremadrettet, fordi den giver et godt netværk, og håbet er, at den kan medvirke til at sætte Guldborgsund Kommune på landkortet.

- Vi har set, at kommunen har besluttet at blive visionskommune, og for vor part har vi en ide om at øge kendskabet til Stubbekøbing som et sted, man kan leve og bo, for uden nye indbyggere er der måske heller ikke nogen sejlklub på længere sigt. Vi mener, at når kommunens planer går fint i spænd med sejlklubbens ide om at styrke og udvikle for sedjlads og sejlsport, så er det den vej, vi skal, sagde formanden.

Han kom desuden ind på det store engagement, medlemmerne lægger i foreningen. Ofte møder 30 procent op til aktiviteter. Den frivillige indsats er guld værd for klubben.

Stand up Paddling, som har givet medlemstilgang, har betydet, at fire medlemmer har meldt sig som instruktører i denne form for sejlads, der især tiltrækker familier med børn og helt unge.

- Det er jo helt nyt, at sejlklubben nu har børn som medlemmer. I forbindelse med Stand up Paddle-projektet har klubben tegnet medlemsskab af af Dansk Surf og Raftingforbund, sagde Finn Jørgensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce