cookie-og-privatlivspolitik
Randi Andersen og Gert Nielsen er de nye ejere af Vestergade 45, der bliver rammen om fire virksomheder.
Randi Andersen og Gert Nielsen er de nye ejere af Vestergade 45, der bliver rammen om fire virksomheder.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Stubbekøbing får nye virksomheder

Kærestepar har købt Vestergade 45, hvor de i maj åbner fire virksomheder: Tømrerforretning, Bed and Breakfast, muskelmassage og kræmmermarked.
16. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Stubbekøbing får fire nye virksomheder med base i Vestergade 45. Initiativtager er Randi Andersen og Gert Nielsen, muskelterapeut og tømrer. De andre forretningsben er Bed and Breakfast og kræmmermarked.

- Wellness indrettes i stueplanet i forhuset, og Bed and Breakfast på første sal. Her bliver der en ferielejlighed til seks personer og tre dobbeltværelser med fælles køkken. Kræmmermarkedet - Kræmmerhuset i Stubbekøbing - indrettes i baghuset, og her får tømrervirksomheden også lokaler, siger Randi Andersen, der stammer fra Nykøbing. Hjemvé er årsag til flytningen til Stubbekøbing.

- Der er meget, der skal laves, fordi der ikke findes badeværelse og rigtigt køkken i huset, siger Randi Andersen. Hun og kæresten, har drevet de fire virksomheder fra gården i Stenmagle i fem år.

- Vi flytter alt til Stubbekøbing i påsken og Kræmmerhuset og de andre virksomheder åbner på Havnens Dag 25. maj. Vi glæder os meget, men fordi vi bor på landet, bliver det helt anderledes at komme til byen, mener Randi Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE