cookie-og-privatlivspolitik
Bjarne Wulff i færd med at montere solpaneler på et hustag.
Bjarne Wulff i færd med at montere solpaneler på et hustag.
Foto: Arkivfoto

Nordfalsters avis

Succesvirksomhed

Tømrer- og snedkervirksomheden, BW Byg, Nørre Alslev, er kåret til årets succesvirksomhed i Region Sjælland.
22. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Tømrer- og snedkervirksomheden BW Byg i Nørre Alslev er blevet kåret til årets succesvirksomhed i Region Sjælland.

- Jeg er glad for og lidt stolt over kåringen og vil derfor gerne promovere den og mine gode medarbejdere, siger Bjarne Wulff, der har været selvstændig siden 1996.

Virksomheden beskæftiger ni mand, og lige nu arbejder BW Byg således som underentreprenør på tagprojektet på Nørre Kirkeby Kirke og har haft tømrerarbejdet i renoveringen på Nørre Alslev Fjernvarmeværk efter en brand.

- Vi forhandler og installerer også porte for Crawford på Lolland-Falster og Sydsjælland, siger Bjarne Wulff, der her og nu godt kunne bruge en-to ekstra ansatte, men ellers passer de ni ansatte godt til arbejdsopgaverne uden for spidsbelastning.

BW Byg har hidtil haft kontor i boligen på Spurvevej 15 og lager hos Tasco på det tidligere Nørre Alslev Mejeri nær Nørre Alslev Skov, men i løbet af et halvt års tid vil kontor og lager få til huse i ejendommen, Jernbanegade 12 i Nørre Alslev, som Bjarne Wulff har købt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE