Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Supertilbud: Få et sundere liv efter sommerferien

Berit Gammelby er også instruktør på træningsforløbet Naturtræning i skov og ved strand på Østfalster. Det kører over seks uger - tilmelding via nøg.dk senest 20. august - opstart 22. august. Foto: Privat

12 uger med træning og individuel kostvejledning for dig, som ønsker en sundere krop, bedring af en eventuel livsstilssygdom, et vægttab eller blot at få mere energi, glæde og velvære.

Har du svært ved lige at komme i gang med at motionere? Vil du gerne spise lidt mere sundt og rigtigt i forhold til præcist, hvordan din krop fungerer - og så endda tabe dig i processen?

Så har Nørre Ørslev Gymnastikforening et tilbud til dig: Fra september tilbyder foreningen et kost- og motionskursus på 12 uger, der giver en helt grundlæggende tilgang til både kost og motion - og sammenhængen mellem dem. Berit Gammelby, ernæringsvejleder og mangeårig instruktør i NØG, står for kurset.

Den helt afgørende tanke bag tilbuddet er, at bag en sund krop ligger en sund livsstil. Der er ingen slankepiller og lynkure med her. Der er heller ingen, der skal sulte sig til resultater; det drejer sig ganske enkelt om at finde den optimale levevis for hver enkelt deltager, og så arbejde mod at nå derhen. På den måde skaber man vedvarende positive resultater.

- Derfor er der også på kurset tre samtaler, så man som deltager er sikker på, at man får lige præcis den vejledning, der passer til den enkelte. Vi lever alle sammen forskellige liv, og for at få succes med at lægge sit liv om til en sundere livsstil er det helt afgørende, at den omlægning kobles sammen med den konkrete hverdag, som vi hver især lever. Vi skal én gang om ugen træne sammen i en mindre gruppe, vi skal gå ture og vi skal arbejde med vores tanker og følelser i forbindelse med det at ændre i spisevaner og i at fastholde sin træning, forklarer Berit Gammelby.

Yderligere træning tilrettelægges efter behov og ønsker. Kurset begynder i uge 36. Hvis du nu har fået interesse for tilbuddet, men gerne vil vide mere, så er der informationsmøde lørdag d. 24. august klokken 11 i Horrebyhallens cafeteria, hvor instruktør Berit Gammelby fortæller mere.

  • Berit Gammelby er også instruktør på træningsforløbet Naturtræning i skov og ved strand på Østfalster. Det kører over seks uger - tilmelding via nøg.dk senest 20. august - opstart 22. august. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem