cookie-og-privatlivspolitik
Joachim Cederfeld - ny tandlæge hos Specialtandlægerne ved Farøbroerne på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev.
Joachim Cederfeld - ny tandlæge hos Specialtandlægerne ved Farøbroerne på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Tandlæger i Nørre Alslev ansætter en ny tandlæge

Joachim Cederfeld er blevet ansat som ny tandlæge hos Specialtandlægerne ved Farøbroerne i Nørre Alslev, der skal aflaste tandlæge Bent Torp Jensen.
25. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Specialtandlægerne ved Farøbroerne i Nørre Alslev har ansat en ny tandlæge: Joachim Cederfeld, 27 år. Han skal jobbe fire dage ugentligt og aflaste Bent Torp Jensen, der har trappet ned til to-tre dage pr. uge, før han på et tidspunkt går på pension.

Generationsskiftet er på plads, fordi klinikken ejes af sønnen og svigerdatteren, der begge er specialtandlæger.

- Joachim Cederfeld er startet på klinikken, og udfører som min svigerfar almindeligt tandlægearbejde, hvorimod min mand og jeg er specialtandlæger med hvert vores speciale, siger Louise Barnechow.

Fordi det er svært at rekruttere tandlæger til yderområderne, er der overraskelse over, at der var mange ansøgere til stillingen.

- Det kan formentlig skyldes, at vi er specialtandlæger, og en ny tandlæge således får flere facetter i arbejdet, mener Louise Barnechow.

Annonce

Med nyansættelsen åbnes igen for tilgang af nye patienter. Tid bestilles på telefon: 54 43 52 52. Klinikken holder ferielukket i uge 31 og 32.

- På længere sigt har vi planer om at ansætte flere tandlæger og tandplejere, siger tandlægen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE