cookie-og-privatlivspolitik
Bjarne Hansen ved en af sine biler. Han vægter, at folk efter salget af hans forretning til Dantaxi stadig kan bestille en taxi på det samme telefonnummer.
Bjarne Hansen ved en af sine biler. Han vægter, at folk efter salget af hans forretning til Dantaxi stadig kan bestille en taxi på det samme telefonnummer.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Taxiforretning solgt

Bjarne Hansen, ejer af Bjarnes Taxi, Nørre Alslev, har efter 32 år solgt sin forretning til taxivognmand Claus Olsen, Nykøbing.
24. juli 2018 kl. 10:20 Af Henning Kørvel

Annonce

Efter 32 år som taxivognmand i Nørre Alslev har Bjarne Hansen solgt sin forretning - Bjarnes Taxi - til taxavognmand Claus Olsen, Dantaxi (4x48), Nykøbing.

- Den daværende Nørre Alslev Kommune opslog en bevilling ledig, som jeg søgte om og fik. For 32 år siden var der fem-seks taxivognmænd i Nørre Alslev, men før jeg 9. juli solgte min taxiforretning, var Bjarnes Taxi den eneste landvognmand i Guldborgsund Kommune, siger Bjarne Hansen, 69 år, der før han blev selvstændig var turistfartchauffør i syv år.

Gennem årene har han i sine taxibiler kørt omkring 12 millioner kilometer. Nu har han fire biler og tre ansatte chauffører, og de fire biler kører tilsammen cirka 500.000 kilometer om året. Bestillinger på ture dag og nat modtages af kontoret på Skernevej i Nørre Alslev.

- Vi har i nogen tid talt om salget af forretningen, men det er ikke noget, som man bare lige gør, fordi det skal godkendes af Trafik- og Byggestyrelsen, siger Bjarne Hansen, der udover private kunder har kørt børn til skole, og han har haft meget kørsel for Vordingborg Handicap Idræt.

Foruden navnet, Bjarnes Taxi Efterfølger Aps. har Claus Olsen, Nykøbing, købt en af Bjarne Hansens biler. Ifølge Bjarne Hansen vil efterfølgeren stationere to taxibiler i Nørre Alslev, hvor to chauffører der følger med over, bor.

- Det har været meget vigtigt for mig, at lokale beboere kan blive betjent af taxi fra Nørre Alslev, siger Bjarne Hansen, og folk i lokalområdet kan derfor fortsat bestille en taxi på telefon 5443 5524.

- Jeg har både hus og sommerhus at tage mig af, men vil efter behov træde til som chauffør hos min efterfølger, siger Bjarne Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce