cookie-og-privatlivspolitik
Det er på 15-meter banen i Øster Kippinge, at interesserede vil kunne få lov til at prøve at skyde på Skydesportens Dag.
Det er på 15-meter banen i Øster Kippinge, at interesserede vil kunne få lov til at prøve at skyde på Skydesportens Dag.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Test evnerne til at skyde

Vestfalster Skytteforening inviterer alle interesserede til Skydesportens Dag på indendørsbanerne i Sofie Rifbjerg Efterskole lørdag 12. oktober.




28. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvad kræver det at sigte korrekt på målet og ramme plet?

Det kan du og din familie få mere at vide om, når Vestfalster Skytteforening på Skydesportens Dag inviterer interesserede til at kigge inden for på indendørsbanerne i kælderen på Sofie Rifbjerg Efterskole i Øster Kippinge lørdag 12. oktober klokken 10-15.

Instruktører vil introducere dig til våben og teknik, og du vil få mulighed for at skyde med kaliber 22 riffel eller luftriffel, så du får en ide om, hvad skydesport er, og du finder ud af, hvad der skal til for at blive en dygtig skytte.


Sikkerhed i top

Sikkerhed har første prioritet, og for at få adgang til at skyde, kræver loven fremvisning af id. Deltagere over 15 år skal derfor huske at medbringe billede-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.


Ikke som i actionfilm

- Vi vil også gerne vise, at skydning er andet og mere, end man ser i actionfilm og skydespil. Det handler ikke om at "plaffe" løs. Tværtimod kræves der koncentration, træning og mentalt nærvær. Det at stå på skydebanen skaber ro og kræver ikke mindst, at man kan lægge telefon og iPad væk og skrue ned for tempoet, fastslår Jacob Nielsen, konsulent i DGI Skydning.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE