cookie-og-privatlivspolitik
Kristian Stenkjær er efter ni år som lærer på Skovskolen i Nødebo atter herregårdsjæger.
Kristian Stenkjær er efter ni år som lærer på Skovskolen i Nødebo atter herregårdsjæger.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Tilbage i job som skytte

Kristian Stenkjær, der i ni år var lærer på Skovskolen i Nødebo, og fra 1982-2009 var skytte på Vennerslund Gods, Nordfalster, har kvittet lærerjobbet for at blive skytte på Løvenholm Gods, Djursland.
12. august 2018 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kristian Stenkjær, der i ni år havde været lærer på Skovskolen i Nødebo, og før den tid havde jobbet som skytte på Vennerslund Gods, Nordfalster, fra 1982-2009, har kvittet lærerjobbet på skovskolen for at blive skytte på Løvenholm Gods, Djursland. Han tiltrådte i det nye job 1. maj, og kronvildtforvaltning på cirka 1.300 hektar bliver hans primære opgave, som han med glæde har taget hul på.

Forinden havde Kristian Stenkjær, 59 år, på generalforsamlingen i foreningen, Danske Herregaardsjægere, overdraget formandshvervet til skytte Jacob Larsen, Julianelyst Gods.

Stenkjær afløste i 1996 skytte Poul Kjelgaard, Meilgaard Gods, Djursland, på formandsposten. Og da han således havde røgtet formandshvervet i 22 år, mente han, at han havde aftjent sin "værnepligt".

I forbindelse med at have forladt formandshvervet i Danske Herregaardsjægere, der har 100 aktive, cirka 50 passive og 50 ejermedlemmer, har han nedlagt alle sine tillidshverv i Danmarks Jægerforbund, fordi de var knyttet til formandshvervet. Han har også kvittet hvervet som formand for Hjortevildtgruppen for Lolland-Falster og Møn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE