cookie-og-privatlivspolitik
Broer binder landsdelen sammen, og nu får lokale turismevirksomheder millionstøtte til nyt vækstprogram.
Broer binder landsdelen sammen, og nu får lokale turismevirksomheder millionstøtte til nyt vækstprogram.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Tilskud styrker turismeerhvervet

Erhvervsstyrelsen støtter små- og mellemstore turismevirksomheder med 1,1 millioner kroner til innovation med et internationalt tilsnit.
23. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Det ambitiøse vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg har modtaget støtte på 1,1 million kroner fra Erhvervsstyrelsen. Støtten skal sikre opkvalificering af små- og mellemstore turismevirksomheder med størst udviklingspotentiale.

- Jeg ser projektet som vigtigt for hele regionen. Vi har et stort potentiale i at gå sammen om at udvikle turismevirksomhederne, og projektet er skræddersyet til at skabe flere arbejdspladser og overnatninger, siger programkoordinator Mikkel Lundemann Rasmussen.

Vækstprogrammet giver op til 10 virksomheder mulighed for at arbejde struktureret med innovation og udvikling af produkter og services med gerne internationalt tilsnit. Projektet drives af Visit Lolland-Falster, og destinationschef Brian Lindorf Hansen venter sig meget af det og deltagerne.

Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg kickstartes med en workshop tirsdag 24. september klokken 15-17 på Hotel Falster i Nykøbing, hvor projektet og ansøgningsproceduren præsenteres. Alle i turismeerhvervet er velkommen. Tilmelding og yderligere information fås hos tovholder Lindy Kjøller på telefon 2033 5044 eller email: lindy@lindokjoeller.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE