cookie-og-privatlivspolitik
Firmaidrætten har oprettet et E-sportshold, der i dag har 31 medlemmer.
Firmaidrætten har oprettet et E-sportshold, der i dag har 31 medlemmer.
Foto: Guldborgsund Kommune

Nordfalsters avis

Tilskud til firmaidræt til computere

Firmaidrætten Guldborgsund - FIGU - har fået et kommunalt tilskud på 20.000 kroner til indkøb af computere, der kan tiltrække nye medlemmer.
20. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Med et tilskud på 20.000 kroner, som Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune har bevilget til Firmaidrætten - FIGU - kan foreningen købe computere til et E-sportshold og vil således kunne tiltrække medlemmer uden egen computer.

E-sportsholdet blev oprettet for halvandet år siden, og det har i dag 31 medlemmer.

- I øjeblikket kommer medlemmerne med deres egne computere. Hvis foreningen selv råder over computere, vil det være muligt at tiltrække medlemmer, der ikke selv har en pc. Det vil også være langt nemmere at kunne lave træning på hverdagsaftener, hvor medlemmerne ikke skal have eget udstyr med, siger formanden for Firmaidrætten Guldborgsund, Villy Pedersen.

Udover tilskuddet fra udvalget har FIGU selv fundraiset 95.386 kroner.

Fra også Bevæg dig glad for livet-puljen har udvalget bevilget 36.270 kroner til Foreningsfestival for 6. klasse i Guldborgsund i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt Storstrømmen, Kultur & Fritid, Børn & Læring og alle 6. klasser i Guldborgsund. Festivalen fokuserer på glæde og begejstring ved bevægelse og at præsentere 6. klasser i kommunen for en række foreningsmuligheder. Festivalen bliver afviklet 7. maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE