cookie-og-privatlivspolitik
Stubbekøbing kendes for blandt andet veteranfærgen Ida. Nu får Stubbekøbing en byvicevært, der skal deles med Nørre Alslev.
Stubbekøbing kendes for blandt andet veteranfærgen Ida. Nu får Stubbekøbing en byvicevært, der skal deles med Nørre Alslev.
Foto: Jan Knudsen

Nordfalsters avis

To byer får nu vicevært

Guldborgsund Kommune har opslået stillingen som byvicevært i Nørre Alslev og Stubbekøbing, og det bliver den fjerde stilling af slagsen i kommunen.
30. januar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Ordningen fungerer perfekt i Nykøbing, Nysted og Sakskøbing. Her jobber der tre byviceværter, og nu er nummer fire på vej. Guldborgsund Kommune har nemlig lige opslået stillingen som byvicevært i Nørre Alslev og Stubbekøbing.

- Den feed back, vi har fået, er overvældende. Der er stor ros til de tre byviceværter, der gør et fantastisk godt stykke arbejde, og derfor er jeg glad for, at vi har mulighed for at udvide sucessen til endnu to byer, siger Peter Bring-Larsen, formand for Teknik, Miljø og Ejendomsudvalget.

Opgaverne for byviceværten i Nørre Alslev og Stubbekøbing bliver de samme, som de tre øvrige byviceværter løser: At holde de centrale dele af byerne pæne og rene og udføre forskellige småreparationer. Men det bliver ikke kun det, byviceværterne skal tage sig af.

- Udover at vi har fået nogle dygtige praktiske folk, så har borgerne også fået et kendt ansigt i byen, som de kan tage fat i, hvis de ser noget, der ikke er, som det burde være. Vi kan også se, at vores byviceværter bliver brugt til at hjælpe turister og besøgende om sommeren. Det er dejligt, at vi har nogle ansatte med så mange kasketter på, siger Peter Bring-Larsen.

Stillingen som byvicevært i Nørre Alslev og Stubbekøbing er fast, og når den er besat, bliver den ifølge udvalgsformanden et punktum for flere byviceværter i Guldborgsund Kommune.Planen er, at den nye vicevært skal være klar til at kaste sig over opgaverne i Nørre Alslev og Stubbekøbing 1. april.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce