cookie-og-privatlivspolitik
Søren Krogh og Janus Bechmann
Søren Krogh og Janus Bechmann
Foto: Privatfoto

Nordfalsters avis

To finurlige jyder danner duo i Dagligstuen

Søren Krogh og Janus Bechmann åbner efterårssæsonen i Dagligstuen i den Gamle Skole i Maglebrænde på Nordfalster med en koncert torsdag 27. september 2018.
31. august 2018 kl. 10:54 Af Lars Hovgaard

Annonce

Det er tredje gang, Søren Krogh er i Dagligstuen. Og det er også tredje gang Janus Bechmann er her. Men det er allerførste gang, de her er sammen.

Torsdag 27. september kommer de to, der begge er sangere og guitarister, til Maglebrænde gamle Skole. Det er Søren, der fører an: Han har i løbet af 2018 spillet en lang række duokoncerter med sin nye musikalske partner, Janus Bechmann (guitar, dobro mm), og primært præsenteret sine nye sange fra CD'en Globus, der udkom tidligere på året.

Søren Krogh, der i dag har rundet de 50, har spillet, siden han var 20 år, først som bassist i et kopiband, og siden i et hav af konstellationer, men mere og mere som solist. Det er også som solist og sangskriver, han har fået sit gennembrud - og en DMA pris - og hans repertoire spænder fra egne sange over enkelte Cornelis Vrejswijk sange til hele CD'er med tekster af Jeppe Aakjær og senest Piet Hein

Når Janus Bechmann denne gang er med Søren Krogh, har han også sin bas med og akkompagnerer til Sørens sange. Janus Bechmann er netop vendt hjem fra USA efter et år "over there", hvor han spillede med en lang række amerikanske sangskrivere og musikere.

- Vi er glade for at åbne efterårets sæson med to så kompetente og solide kunstnere, der samtidig giver en velklingende og underfundig koncert til vores publikum, siger Peter Abrahamsen, der er vært for Dagligstuekoncerterne i Den gamle Skole på 13. år.

Sæsonen byder desuden på en anden genganger, som også er uhyre populær, nemlig Christian Søgaard Trio, som kommer 25. oktober, samt Anders Mikkelsen, sanger og troubadour med danske sange. Han kommer 15. november.

- Endelig har vi en overraskelse til jul, som vi dog godt vil løfte sløret for allerede nu: Bassisten Jens Jefsen og guitaristen Uffe Steen kommer 13. december til julekoncert. Duoen byder på jazz/blues denne aften, noget vi ikke har haft så meget af i Dagligstuekoncerterne. De har spillet sammen siden 1975 og kender hinandens spil ud og ind, så der altid er en tæt og spontan kontakt de to musikere imellem, når de spiller, og vi glæder os til en gang julejazz i Dagligstuen, siger Peter Abrahamsen.

Der sælges ikke billetter ved døren. Alene ved forudbestilling på www.dagligstuekoncerter.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce