cookie-og-privatlivspolitik
Scene fra prøve på den forrige revy i Torkilstrup Forsamlingshus.
Scene fra prøve på den forrige revy i Torkilstrup Forsamlingshus.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Torkilstrup undervejs med ny revy

Aktører øver på Årets Revy i Torkilstrup Forsamlingshus, der i år spilles over fire gange med premiere 23. januar.
02. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

For 33. gang kommer Torkilstrup Forsamlingshus til at danne ramme om Årets Revy. Prøverne er i fuld gang, og med baggrund i succesen ved den forrige revy spilles Årets Revy fire gange med premiere 23. januar og øvrige spilledage 25. og 31. januar samt 1. februar.

Teksterne til revyen er skrevet af Lene Frimand, Niels Ubbesen, Lisbeth Henriksen og Hanne Harby, og i januar øver aktørerne tre gange ugentligt under instruktion af Lene Frimand.


På bænken foran kirken

Emnerne spænder vidt over aktuelle begivenheder, og aldersspændet mellem aktørerne på scenen er over 50 år. Ejner vil endnu en gang komme forbi for at fortælle om sine oplevelser med Marie, og på bænken foran Gundslev Kirke diskuteres hverdagens problemer. Der kommer flere besøg fra lokalområdet, blandt andet af Moster Erna, som er ude med snøren, et entreprenørsjak er på afveje, og op dukker også en 68'er, der er blevet ældre. Desuden er revyholdet hoppet med på den grønne bølge, og traditionen tro bliver revyen således en pose blandede godter.

To nye aktører medvirker: Nicolaj Stang og Birgitte Andersen. De kendte aktører er: Rebecca Hansine Riber Rasmussen, Cecilie Leegaard, Hanne Harby, Bo Jørgensen, Hugo Poulsen og Niels Ubbesen. Lars Lisse sørger for rekvisitter, Jan Green Larsen styrer lyd og lys, Pia Sode sminker og sætter parykker, og Annette Stang leverer stikord fra sufflørkassen. Endelig binder Kim Mortensen revyen sammen med musik og spiller til dans efter revyen de to lørdage.

Torkilstrup-Lillebrænde Gymnastikforening og Ejerforeningen Torkilstrup Forsamlingshus står for det praktiske og spisningen før revyen. Billetsalget åbner 7. januar til revy og spisning på telefon: 4062 8061 eller 5443 8061. Torsdag 23. og fredag 31. januar går revyen i luften klokken 19, og lørdag 25. januar og 1. februar klokken 20.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE