cookie-og-privatlivspolitik
Simone Sand Victor synger heltearier fra fortrinsvis italiensk opera.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Torsdagskoncert med opera på repertoiret

Fremtidens store operahåb til Nordfalsters Koncerthus, Nørre Alslev.
01. april 2019 kl. 12:00 Af Nordfalsters Avis

Annonce

Den internationalt anerkendte pianist, Ulrich Stærk, der tog publikum med storm i "Vinterrejse på Masnedøfortet", kan opleves i Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev ved torsdagskoncert 4. april klokken 19 sammen med et af fremtidens store operahåb, sopranen Simone Sand Victor.

Hun har modtaget flere prestigefyldte priser for sin smukke sang. I 2012 vandt hun således førsteprisen i Unge spiller klassisk, i 2014 Den Fynske Operapris, Unge sangere, og i 2015 erhvervede hun Operaens Venners Publikumspris.

Hun vil synge heltearier fra repertoirer af fortrinsvis italiensk opera, og afvekslende med opera-arier af blandt andet Puccini, Verdi og Francesco Cilea spiller Ulrich Stærk udvalgte solostykker af Carl Nielsen og Wagner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce