cookie-og-privatlivspolitik
Trio Elementa, der giver koncert i Stubbekøbing Kirke 24. november.
Trio Elementa, der giver koncert i Stubbekøbing Kirke 24. november.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Trio i Stubbekøbing Kirke

Trioen Elementa giver koncert i Stubbekøbing Kirke 24. november og får følge af en kort gudstjeneste.
21. november 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Trio Elementa, der er relativ nydannet og består af tre konservatoriestuderende - Solveig Kaae, Sabine Mogensen og Chunyu Song - giver koncert i Stubbekøbing Kirke søndag 24. november klokken 16 og rundes af med en kort gudstjeneste.

Solveig Kaae og Sabine Mogensen har tidligere givet koncert i Stubbekøbing Kirke og stammer begge fra Falster. Solveig Kaae, der nød godt af det musikalske liv og fløjteundervisning ved Ensemble Storstrøm, påbegyndte i 2013 sit studie på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har modtaget undervisning af fløjtenisterne ved DR Symfoniorkester og Det Kongelige Kapel.

Sabine Mogensen, der er opvokset i Stubbekøbing, færdiggjorde sine saxofonstudier på musikkonservatoriet i 2019. Hun er velbevandret i ny klassisk saxofonmusik og standardrepertoiret i klassisk saxofon og mange års erfaring i kammermusik i forskellige konstellationer af instrumenter.

Chunyu Song har gået på musikskole og spillet koncerter og deltaget i konkurrencer i Kina. I 2016 tog hun til Danmark og startede på musikkonservatoriet. Hun er færdig med sin bachelor og læser på det første år af sin kandidatuddannelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE