cookie-og-privatlivspolitik
Ved Arki Twyfords afrejse fra Nordfalster 4. januar var der ikke tvivl om hendes forhold til Danmark og danskere.
Ved Arki Twyfords afrejse fra Nordfalster 4. januar var der ikke tvivl om hendes forhold til Danmark og danskere.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Udvekslingsstudent: Danmark berigende

Arki Twyford, austraulsk udvekslingsstudent gennem Nørre Alslev Rotary Klub, rejste 4. januar tilbage til Australien efter 11 begivenhedsrige måneder i Danmark.
19. januar 2019 kl. 22:56 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det har været den mest begivenhedsrige tid i mit liv med utallige udfordringer, som jeg aldrig ville have mødt og således fået i Australien.

Efter 11 måneder som udvekslingsstudent gennem Rotary rejste Arki Twyford 4. januar tilbage til Australien. Under opholdet hos Nørre Alslev Rotary Klub har hun boet hos fire værtsfamilier og først gået i 1g og efter sommerferien i 2g på Katedralskolen i Nykøbing.


Satte mig nogle mål

- Forud for rejsen til Danmark i januar 2018 satte jeg som mål at ville lære noget dansk. Jeg kan ikke tale det danske sprog flydende, men er stolt af det, som jeg kan, og jeg er blevet klar over, at nogle ting ikke er så nemme, som de virker til at være.

- Målet var også at få et nyt perspektiv i mit liv og blive bevidst om mit eget hjemland og dets kultur. Jeg har mere end noget lært, hvor hurtigt tiden flyver af sted. Jeg har også lært, hvor stærk en forbindelse, jeg har med mit hjemland, og hvor meget jeg sætter pris på den australske kultur og australsk livsstil.

- Jeg ønskede også at lære andre kulturer at kende, ikke kun den danske. Jeg har også mødt mange mennesker og skabt venskaber med folk fra andre lande og lært om deres kultur, hvilket jeg finder berigende.


Taknemmelig

- Mit sidste mål er at fortsætte med at skabe venskaber med mennesker, jeg møder. Det har oversteget alle mine forventninger. Uden alle de mennesker, jeg har mødt, ville jeg ikke være den samme, og jeg er taknemmelig for hvert sekund, siger Arki Twyford, der takker Nørre Alslev Rotary Klub og værtsfamilierne på Nordfalster for opholdet og gode oplevelser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce