cookie-og-privatlivspolitik
Her samles affald sammen på Stubbekøbingvej. Søndag 31. marts står affaldsindsamling atter på agendaen i Nørre Alslev.
Her samles affald sammen på Stubbekøbingvej. Søndag 31. marts står affaldsindsamling atter på agendaen i Nørre Alslev.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Vær med til at holde rent

Søndag 31. marts står affaldsindsamling på agendaen i Nørre Alslev. Vil du deltage, så mød op på Torvet klokken 10.
28. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

De fleste af os danskere kan heldigvis godt lide, at der er rent i byer, landsbyer, langs veje og på pladser og torve, og hvis du har samme tilgang til det og lyst til at deltage i renholdelse af Nørre Alslev, så har du mulighed for det søndag 31. marts.

Tilmelding er ikke påkrævet. Du skal blot møde op på Torvet ved pølsevognen klokken 10. Affaldsindsamlingen verserer indtil klokken 12.

Bag arrangementet står i lighed med tidligere Danmarks naturfredningsforening, Guldborgsund Kommune og Refa.

Morgenmotionisterne står for det praktiske, og til deltagerne vil der foruden anvisning af ruter blive udleveret sække, veste og handsker. Opsamlingsværktøj skal deltagerne selv medbringe, og en stok med et søm i enden er brugbar.

Når deltagerne er færdige med at samle affald ind på deres ruter, samles sækkene i den overdækkede cykelparkering ved Storstrømmens Fysioterapi, Træning og Cykelsal, Jernbanegade 15 - det tidligere posthus. Her vil der blive budt på frugt, vand og lidt til den søde tand, mens resultatet af indsamlingen beundres. Aktivitetsgruppen i Nørre Alslev og Storstrømmens Fysioterapi, Træning og Cykelsal står for forfriskningerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce