cookie-og-privatlivspolitik
Christian Henriksen ses her ved en Daikin varmepumpe. Han oplever en stigende efterspørgsel på varmepumper.
Christian Henriksen ses her ved en Daikin varmepumpe. Han oplever en stigende efterspørgsel på varmepumper.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Varmepumper vinder frem

Christian Henriksen udvider sit sortiment.
24. juli 2018 kl. 12:00

Annonce

Varmepumper bliver mere og mere populære som varmekilde i de danske hjem. Og Christian Henriksen fra Nørre Alslev Hvidevareservice er ikke i tvivl om hvorfor.

Hvis ikke du har gratis brænde, så er varmepumper den mest økonomiske opvarmningsform du kan have, siger Christian Henriksen, som anslår at han sælger mellem 40 og 50 stykker. årligt.

Tidligere har udvalget i Nørre Alslev Hvidevareservice på Gårdrækkevej 2, Nørre Vedby,bestået af Mitsubishi, Panasonic og LG, men på det seneste er Christian Henriksen også begyndt at forhandle Daikin varmepumper. Hvilket han ser frem til, for Daikin kan mere end de gængse varmepumper.

De kan for eksempel også styre luftfugtigheden i rummene, forklarer Christian Henriksen, og varmepumper kan også bruges som air condition anlæg.

Tidligere var det ikke noget vi så herhjemme. Men efterhånden vil folk gerne have mere komfort og velvære, siger Christian Henriksen, som står parat med råd og vejledning for nye kunder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce