cookie-og-privatlivspolitik
To Nuffield traktorer, henholdsvis Universal Dhree fra 1957 og model 460 fra 1963, der kan ses på særudstillingen.

2

Billeder

To Nuffield traktorer, henholdsvis Universal Dhree fra 1957 og model 460 fra 1963, der kan ses på særudstillingen.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Veterantraktorer stiller op til træf

Veteran Traktorens Venner byder på veterantraktortræk i Toreby 27.-28. juli med særligt fokus på Nuffield traktorer.
11. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Veteran Traktorens Venner - V.T.V. - indbyder til veterantraktortræf 27.-28. juli i Toreby.

Træffet fokuserer udover traktorer på redskaber, biler, knallerter og stationære motorer med fællestrækket, at de forlod fabrikken for mindst 35 år siden. På træffet er det samlere fra Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, der præsenterer deres passion, og begge dage er der åbent for publikum klokken 10-16.

Folk, der har køretøjer stående i garagen, som matcher træffet, er velkomne til at præsentere dem her. Tilmelding er ikke påkrævet.

Under træffet køres der præsentationskørsel, hvor det er muligt at se og høre traktorerne køre på pladsen og få information om dem. Begge dage er der desuden konkurrencekørsel.

Ved særudstillingen på træffet vægtes Nuffield traktorer, der bliver samlet for sig på udstillingsarealet. Her vil besøgende kunne se de forskellige modeller. Nuffield er en britisk traktor, som fra slutningen af 1940-erne blev fremstillet af Morris Motors. Senere blev den overtaget af Leyland.

I weekenden 14.-15. september bliver der mulighed for at se veterantraktorer på det årlige veteranpløjestævne i Marielyst. Stævnet er kvalifikationsstævne til DM i pløjning i Gørlev på Sjælland i oktober.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE