cookie-og-privatlivspolitik
Niels Galsgaard Madsen ses her i sin vinmark, i hvilken de 3.500 planter snart skal beskæres. Han vil afregne medhjælperne med vin.

2

Billeder

Niels Galsgaard Madsen ses her i sin vinmark, i hvilken de 3.500 planter snart skal beskæres. Han vil afregne medhjælperne med vin.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Vinbonde i Riserup søger arbejdskraft til sit vineri

Niels Galsgaard Madsen søger op til 10 personer til at hjælpe til i vineriet.
19. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Har du lyst til at arbejde hos en vinbonde, så har du mulighed for det hos Niels Galsgaard Madsen, Riserup. Han søger efter op til 10 personer til at hjælpe sig i vineriet.

- Fordi min kone er blevet syg og ikke kan hjælpe mig, søger jeg op til 10 personer, som har lyst til opgaven, der snart skal indledes med beskæring af vinstokkene, siger Niels Galsgaard Madsen.

Han plantede de første vinstokke i 1999 og tappede den første rød- og hvidvin på flaske i 2002. Vinmarken på godt en halv hektar dækker 3.500 vinstokke, fordelt på fire druesorter, heraf tre grønne: Zalas Perle, Solaris og Grüne Weltliner og den blå Rondo.

- Jeg sælger min vin til en vinhandler på Fyn, som sælger videre til restauranter som for eksempel Michelinrestauranten Kokkeriet i København, hvor en flaske af min vin koster 900 kroner. Min vin sælges endvidere i gårdbutikken på Hotel Saxkjøbing, SuperBrugsen i Nørre Alslev, Smartbox og på hjemmesiden, fortæller vinbonden, der har sat én hektar højtbeliggende areal af til vinavl.

- Hvidvinene har navne efter børnebørnene: Victoria, Elisa og Ella, og rødvinene vil komme til at hedde William og Adam, siger Niels Galsgaard Madsen, der i 2010 solgte 4.000 flasker hvidvin til Dansk Supermarked.

Han har investeret omkring 300.000 kroner i sit vineri.

Intromøde finder sted i vineriet, Riserupvej 56, lørdag 2. marts klokken 14. Tilmelding på sms: 2142 2471 eller email: galsgaardvin@gmail.comKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce