cookie-og-privatlivspolitik
Sorte Fugle kan opleves på Kulturfabrikken i Nykøbing 3. april.
Sorte Fugle kan opleves på Kulturfabrikken i Nykøbing 3. april.
Foto: Frank Nielsen

Nordfalsters avis

Walther booket op

Flemming Walther giver i 2020 kun solokoncert på Lolland-Falster, men har mange koncerter på programmet andre steder i landet både solo og med rockduoen Sorte Fugle.
21. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Flemming Walther, sangskriver, sanger og musiker med rødder på Falster og bopæl i Stubbekøbing, giver i år kun en solokoncert på Lolland-Falster, hvilket sker onsdag 5. februar hos Mama's, Skolegade 15, Nykøbing.

Billetter til 100 kroner og 60 kroner for studerende købes hos Mama's, og i den lille intime cafe er der plads til 45 tilhørere.

Uden for Lolland-Falster giver Flemming Walther derimod koncert solo 6. februar i Koncertpaladset i Svendborg, 8. februar i Strib ved Middelfart, 4. april i Skråen, Aalborg, 5. april i Musikhuset i Århus og 3. og 4. juli på Skagensfestival.


Til Forryktes Festival

Med rockduoen Sorte Fugle giver han koncert 21. marts i Faxe Musikforening Samklang, 3. april på Kulturfabrikken i Nykøbing, 5. juni på Kun for Forryktes Festival i Stubbekøbing og 2. og 4. juli på Skagensfestival.

Programmet for koncerter i efteråret er endnu under udarbejdelse og offentliggøres i foråret.

Walther modtog folkemusikprisen "Årets Helge 2016", og året efter var han nomineret til en DMA Folk årets sangskriver 2017. Siden er der kommet meget musik i både hans eget navn og med rockduoen Sorte Fugle, hvoraf flere numre er spillet på blandt andet P4 og P5.

Ved sine koncerter sørger Walther altid for at invitere publikum ind i sit sangunivers med nærværende introduktioner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE