cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Flemming Walther underholder ved byfesten fra 15-17.30.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Walther underholder ved byfesten

Den lokale musiker og solist, Flemming Walther, Stubbekøbing, indtager musikscenen ved byfesten i Nørre Alslev fredag 21. juni.
19. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Flemming Walther, musiker og solist, der stammer fra Horbelev, og bor i Stubbekøbing, vil indtage musikscenen ved byfesten på Torvet i Nørre Alslev fredag 21. juni. Det vil indledningsvis ske klokken 15, og han vil underholde igen klokken 16.30.


Rock 2 Night

Byfesten, der er den tredje i rækken i Nørre Alslev, får to musiknavne på programmet, og bandet Rock 2 Night indtager således scenen efter Flemming Walther i ligeledes to omgange henholdsvis klokken 18 og 20.

Bandet tæller fire mand, der vil underholde med cover-musik, hvilket vil sige populære og velkendte rock- og popklassikere fra Kim Larsen og op.

Flemming Walther, der i 2016 modtog folkemusikkens talentpris for debutudgivelsen "Landsbydreng", har udgivet tre soloalbum, hvoraf det sidste udkom i april i år.

- Hans sidste cd er lige kommet på plade, fortæller Rasmus Rasmussen, Noams i Nørre Alslev, der også sidder i Nørre Alslev Aktivitetsgruppe, som står bag byfesten, og han vil signere eksemplarer af sin seneste cd.

Landet over har han skabt et stærkt grundpublikum, der kun er voksende.


Fantastisk band

Anmeldere har sat Flemming Walther i bås med Peter Sommer, Benny Holst. Jan Toftlund og C.V. Jørgensen, og det er lykkedes for ham at etablere et fantastisk band, bestående af Morten Husted, Sine Bach, Rasmus Nissen og Thomas Ousager - alle topprofessionelle, og fedest af alt er det, at de er en sammentømret flok musikere, der giver alt det, publikum kommer for at høre.

Anmeldere beskriver ham som en af landets absolut bedste sangskrivere, hvilket jo er rart for Flemming Walther at vide.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce