cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Polfoto/Van Norde Ernst

Politik

DFs lokalformænd ikke rystet af Messerschmidt sag

De to lokale formænd for Dansk Folkeparti lader sig ikke påvirke af sagen om Morten Messerschmidt, som er blevet fjernet fra partiets øverste ledelse.
19. oktober 2016 kl. 20:35 Af Margit Olsen

Annonce

Formændene for de cirka 500 medlemmer af Dansk Folkeparti på Lolland-Falster, lader sig ikke påvirke af den alvorlige sag i deres partis top.

Jesper Tang Pedersen, som er formand for DF Guldborgsund siger til Folketidende.dk, at han mener, der er sagt, hvad der skal siges i den sag.

Dog undrer han sig over den seneste sag om EU midler.
- Det undrer mig, at der i hele taget er kommet en sag. Når Morten Messerschmidt har indsendt ansøgning om EU midlerne før et arrangement og fået ansøgningen godkendt, så burde der slet ikke være kommet en sag.

Jesper Tang Pedersen tilføjer, at han ikke kender hverken de eksakte sager eller reglerne for ansøgning om penge til bunds.

Hans lokale kollega, formand for Dansk Folkeparti Lolland, Flemming Knoblauch er heller ikke meget for at komme ind på Messerschmidts exit af ledelsen.

- Det har jeg ingen mening om. Min opgave er primært at drive den lokale forening rent organisatorisk, siger Flemming Knoblauch, som er formand for de knap 200 medlemmer i Dansk Folkeparti Lolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce