cookie-og-privatlivspolitik
Skærmbillede af Venstre Lollands nu tidligere partihjemmeside.
Foto: Skærmdump af www.venstrelolland.dk

Politik

Lokal partihjemmeside overtaget af kineser

En lokal partihjemmeside promoverer ikke længere partiets politik, men derimod splinternye sko.
29. oktober 2014 kl. 09:32 Af Oliver Jensen

Annonce

I en lille måneds tid er man blevet henvist til, hvad der tilsyneladende ligner en falsk net-butik med salg af Nike-sko, hvis man har forsøgt at klikke sig ind på en af Venstres lokale partihjemmesider, nemlig ”Venstre Lolland”.

- Vi ved ikke, hvad der helt konkret er sket. Der sker bare det, at jeg en dag ikke kunne komme ind på vores hjemmeside, og så kunne jeg simpelthen se, at nogle andre ejede den, forklarer næstformand i Venstre Lolland, Ann-Vibeke Munter, som også er ansvarlig for Venstre Lollands partihjemmeside.

- Det er misvisende, at vores navn henviser til noget andet, end det vi er. Så det skal vi have ændret hurtigst muligt, pointerer hun.

Umiddelbart efter Folketidende.dk’s interview med næstformanden tirsdag eftermiddag fulgte der en opdatering på Venstre Lollands egen facebookside, hvor der stod:

- ”Venstre Lollands hjemmeside www.venstrelolland.dk er desværre blevet overtaget af nogle kinesere. En forklaring, vil kræve en større efterforskning, så vi har derfor valgt at lade sagen ligge. Vi har bestilt en ny hjemmesideadresse www.venstre-lolland.dk, som vil være aktivt inden for en uges tid”

Hvordan det helt konkret kan lade sig gøre, at ”nogle kinesere overtager en hjemmeside”, har Ann-Vibeke Munter ingen nærmere forklaring på lige nu.

Hun ønsker samtidig ikke at gå ind i nogen form for spekulationer, da erfaringen – ifølge hende – viser, at ”det hurtigt kan munde ud i unødvendigt pressefnidder”.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce