cookie-og-privatlivspolitik
Morten Messerschmidt ankommer til årsmødet. Dansk Folkeparti holder årsmøde i MCH Herning Kongrescenter lørdag den 18. september 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Morten Messerschmidt ankommer til årsmødet. Dansk Folkeparti holder årsmøde i MCH Herning Kongrescenter lørdag den 18. september 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Politik

Messerschmidt erklærer sig politisk sprællevende

Med bulder og brag siger DF's Morten Messerschmidt søndag, at han langt fra er dømt ude efter dom.
19. september 2021 kl. 12:18 Af Ritzau

Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, erklærer sig politisk sprællevende trods dom for EU-svig og dokumentfalsk.

Den modtog han i august, hvor han blev idømt seks måneders betinget fængsel for at have misbrugt EU-penge til delvist at betale for Dansk Folkepartis sommergruppemøde i 2015. Næstformanden har anket dommen til landsretten.

- Forleden dag så jeg en karikaturtegning, der viste mig som kat. Der stod, at katten har ni liv.

- Og aviserne har kun erklæret mig politisk død tre gange, så jeg har seks tilbage, siger Messerschmidt til de jublende fremmødte på årsmødet i Herning og fortsætter:

- Og det kommer en inhabil, kulturradikal dommer i Lyngby ikke til at ændre på!

Annonce

Morten Messerschmidt indtog scenen til taktfaste klapsalver. Og inden han begyndte at tale, vinkede han længe og selvsikkert til salen.

Han indledte herefter et gevaldigt angreb på blandt andet offentligt finansierede ngo'er, der taler for en mere lempelig indvandringspolitik.

- De er ikke bare ulve i fåreklæder. De er politikere i fåreklæder. De vil bedrive politik. Men så må de gøre det for deres egne penge, siger Morten Messerschmidt.

Han gav efterfølgende Socialdemokratiet kredit for at have ændret sin udlændingepolitik.

- Mette Frederiksen er blevet klogere. Selv om man ikke kan se det på hende.

Annonce

- Men når man laver fejl, så skal man rette op på dem. Og her er det kun massive hjemsendelser, der kan rette op på fejlen.

I afslutningen af sin tale kastede Morten Messerschmidt Dansk Folkeparti ind i kampen for almindelige danskere kontra LBGT-bevægelsen og det, han ser som aggressiv identitetspolitik.

- Vi skal være partiet, der tør kæmpe for, at det er i orden at være normal.

- Vi skal turde sige, at noget udgør grundstammen. Ikke så andre er uvelkomne, men at hovedstrømmen udgøres af det kæmpestore flertal, der gerne vil leve et almindeligt liv.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE