cookie-og-privatlivspolitik
Frem Sakskøbing-træner Nikolaj Lohse har ikke mange roser til overs overfor DBU Sjælland, der har tvangsnedrykket klubben fra Sjællandsserien.
Frem Sakskøbing-træner Nikolaj Lohse har ikke mange roser til overs overfor DBU Sjælland, der har tvangsnedrykket klubben fra Sjællandsserien.
Foto: Jan Knudsen

Saxkjøbing Avis

- Det har været en ren parodi

Frem-træner Nikolaj Lohse er langt fra imponeret.
28. maj 2020 kl. 04:19 Af Thomas Jensen

Annonce

SAKSKØBING Forleden stod det klart, at Frem Sakskøbings ophold i Sjællandsserien også denne gang kun blev af en enkelt sæsons varighed.

DBU Sjælland afblæste sæsonen og dikterede op- og nedrykninger ud fra den aktuelle stilling, hvor Frem Sakskøbing lå på sidstepladsen med to point.

Nedrykningen accepterer cheftræner Nikolaj Lohse på sin vis, da han udmærket er klar over, at nedrykningen ville være et sandsynligt scenarie, hvis turneringen blev spillet til ende.

- Det er jo som det er. På spillernes vegne er jeg dog ked af, at vi ikke kom til at spille om det.

- Muligheden for at hægte sig på de øvrige bundhold anså jeg som realistisk, da vi havde FC Nakskov, Nordfalster og Køge på hjemmebane, lyder det fra Nikolaj Lohse, der har drøftet en eventuel klage over afgørelsen med klubformand Martin Lohse, men det bliver næppe til noget.

- Det får vi ikke noget ud af. DBU Sjælland er ligeglade med, hvor vi er henne, påpeger Nikolaj Lohse, der bestemt ikke er imponeret over forløbet i forhold til afslutningen af sæsonen.


Øst og vest

- Det har været en ren parodi med udmeldinger i øst og vest afhængig af hvilken lokalunion, man hører under

- Ydermere venter vi jo stadig på en afklaring på Danmarksserien, som også kunne få indflydelse på Sjællandsserien, så alt i alt må jeg sige, at det har været under al kritik, fastslår Nikolaj Lohse, der ikke forstår, at DBU ikke har lavet en samlet udmelding, så alle har haft de samme regler at rette sig efter.

Han hæfter sig ved, at jyderne har afsluttet turneringen uden op- og nedrykkere, mens Fyn og Bornholm har afsluttet uden at tage stilling til op- og nedrykning. DBU Sjælland har bestemt, at der skal ske op- og nedrykning, og København vil indtil videre spille turneringen færdig henover sommeren.

- Det stritter i alt for mange retninger, fastslår han.

Dog vil Nikolaj Lohse gerne rose DBU Lolland-Falster for at have truffet, i hans øjne, den eneste rigtige beslutning, der betyder, at ingen hold bliver tvangsnedrykkket i de lokale serierækker.

- De har gjort det eneste rigtige ved at suspendere nedrykningen, så alle er tilfredse, kommer det fra træneren, der, på trods af at udsigten til tællende kampe er alenlang, fortsætter træningen et par gange om ugen indtil sommerferien.


Jersie smutter

- Men i forhold til de restriktioner vi stadig træner under, så bliver intensiteten næppe særlig høj, konstaterer Nikolaj Lohse, der kan se frem til en sæson i LF-serien efter sommerferien.

Det bliver uden angriberen Morten Jersie Nielsen, der forlader landsdelen, da han efter sommerferien skal studere på RUC i Roskilde.

- Det er selvfølgelig et tab for os, men jeg har en forventning om, at vi kan holde sammen på de øvrige, så vi kan lege med i toppen af LF-serien, lyder det afslutningsvis fra Nikolaj Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce