Annonce
Ugeavisen Lolland

- Her er nærhed og lokalmiljø

- Den personlige, direkte rådgivning er absolut den stærkeste værdi for GF Forsikring, siger Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru. Foto: GF

Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru er begge født og opvokset på Lolland-Falster, og så er de begge lige startet som forsikringsrådgivere hos GF Forsikring med rendyrket lyst til at rådgive mennesker i lokalområdet og skabe sig et liv i nære og rolige omgivelser.

LOLLAND-FALSTER/MØN Mens deres jævnaldrende ville betragte det som udkantsdanmark, så er Lolland-Falster et selvvalgt centrum for Lasse Packert Nygaard og Jana Thirus familieliv, drømme og karrierer.

Fælles for dem begge er, at de har sagt farvel til et godt og eftertragtet forsikringsjob i hovedstadsområdet for at starte som forsikringsrådgivere i GF Lolland-Falster og Møn - kun et stenkast fra deres barndomshjem i henholdsvis Nykøbing og Maribo.

Tid og plads til nære værdier

For 29-årige Jana Thiru, der både er født, opvokset og bosat i Nykøbing, var det blandt andet udsigten til et roligt familieliv med tid og plads til de nære værdier, der trak, da han valgte at sige ja til et job lige rundt om hjørnet fra sin bopæl.

- Jeg er næsten lige blevet far til en lille pige, og derfor ville jeg gerne stoppe med at pendle til København, så jeg kunne få mere tid til familien og skabe et godt liv for min datter her i Nykøbing, fortæller han og påpeger, at selve indholdet i jobbet også passer som fod i hose til hans ønsker og ambitioner for sit arbejdsliv:

- Jeg har længe haft et stort ønske om at arbejde mere med personlig rådgivning, hvilket jeg i høj grad kan få lov til hos GF, siger Jana Thiru.

Muligheden for at vende tilbage til rødderne i et trygt og roligt område var også en stærk motivationsfaktor for 31-årige Lasse Packert Nygaard, der efter at have boet i Næstved i nogle år, er flyttet til Sakskøbing sammen med sin hustru.

- Mange af mine venner og hele min familie bor stadigvæk på Lolland, Jeg er et stort familiemenneske, så det trak helt naturligt i mig for at komme tilbage, fortæller Lasse Packert Nygaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lokalt forsikringsselskab

Det var dog ikke kun fritiden og familielivet, der fik Lasse Packert Nygaard til at sige ja tak til jobbet som forsikringsrådgiver hos GF Lolland-Falster og Møn. Muligheden for at få job i et lokalt forsikringsselskab, hvor han kunne udnytte sit netværk og sit lokalkendskab til at rådgive og vejlede medlemmerne, var også en stærk drivkraft.

- Det er klart en fordel at kende lokalområdet og de mennesker, der bor her, når man arbejder med forsikringer. Bare dét, at man taler den samme dialekt, gør, at medlemmerne føler sig mere trygge.

For Jana Thiru, der tidligere har arbejdet som forsikringsrådgiver i store landsdækkende selskaber uden lokalkontorer, var muligheden for at yde en personlig og nær rådgivning også vigtig for ham, da han kiggede efter nyt job. Det fandt han hos det medlemsejede GF Forsikring.

- Det er noget helt andet at sidde overfor sine kunder og kunne se dem i øjnene og bygge tillid på den måde i stedet for blot at tale med dem over telefonen. Jeg kender jo Lolland og Falster og menneskerne her ud og ind, og det giver mig en fordel, når jeg skal sætte mig ind i et medlems forsikringsbehov. Ofte har vi et fælles referencepunk, og det giver bare en større tillid, siger Jana.

Selvom de to nyansatte GF'ere er kommet godt i gang med deres nye jobs, ser de frem til at gøre endnu mere brug af deres lokalkendskab, når coronaen slipper taget i Danmark, og GF Lolland-Falster og Møn åbner op for personligt fremmøde.

- Jeg har kun været her, mens corona har stået på. Så jeg glæder mig til, at vi kan åbne op, og jeg også snart personligt kan rådgive mine kunder personligt, siger Lasse.

  • - Den personlige, direkte rådgivning er absolut den stærkeste værdi for GF Forsikring, siger Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru. Foto: GF
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Erhverv

Prisvindende lokal møbelproducent begæret konkurs

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster

112

Tiltalt for drab på spædbarn vil skilles