cookie-og-privatlivspolitik
- Den personlige, direkte rådgivning er absolut den stærkeste værdi for GF Forsikring, siger Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru.
- Den personlige, direkte rådgivning er absolut den stærkeste værdi for GF Forsikring, siger Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru.
Foto: GF

Saxkjøbing Avis

- Her er nærhed og lokalmiljø

Lasse Packert Nygaard og Jana Thiru er begge født og opvokset på Lolland-Falster, og så er de begge lige startet som forsikringsrådgivere hos GF Forsikring med rendyrket lyst til at rådgive mennesker i lokalområdet og skabe sig et liv i nære og rolige omgivelser.
09. april 2021 kl. 07:37 Af Manfred Sørensen

LOLLAND-FALSTER/MØN Mens deres jævnaldrende ville betragte det som udkantsdanmark, så er Lolland-Falster et selvvalgt centrum for Lasse Packert Nygaard og Jana Thirus familieliv, drømme og karrierer.

Fælles for dem begge er, at de har sagt farvel til et godt og eftertragtet forsikringsjob i hovedstadsområdet for at starte som forsikringsrådgivere i GF Lolland-Falster og Møn - kun et stenkast fra deres barndomshjem i henholdsvis Nykøbing og Maribo.


Tid og plads til nære værdier

For 29-årige Jana Thiru, der både er født, opvokset og bosat i Nykøbing, var det blandt andet udsigten til et roligt familieliv med tid og plads til de nære værdier, der trak, da han valgte at sige ja til et job lige rundt om hjørnet fra sin bopæl.

- Jeg er næsten lige blevet far til en lille pige, og derfor ville jeg gerne stoppe med at pendle til København, så jeg kunne få mere tid til familien og skabe et godt liv for min datter her i Nykøbing, fortæller han og påpeger, at selve indholdet i jobbet også passer som fod i hose til hans ønsker og ambitioner for sit arbejdsliv:

- Jeg har længe haft et stort ønske om at arbejde mere med personlig rådgivning, hvilket jeg i høj grad kan få lov til hos GF, siger Jana Thiru.

Annonce

Muligheden for at vende tilbage til rødderne i et trygt og roligt område var også en stærk motivationsfaktor for 31-årige Lasse Packert Nygaard, der efter at have boet i Næstved i nogle år, er flyttet til Sakskøbing sammen med sin hustru.

- Mange af mine venner og hele min familie bor stadigvæk på Lolland, Jeg er et stort familiemenneske, så det trak helt naturligt i mig for at komme tilbage, fortæller Lasse Packert Nygaard.


Lokalt forsikringsselskab

Det var dog ikke kun fritiden og familielivet, der fik Lasse Packert Nygaard til at sige ja tak til jobbet som forsikringsrådgiver hos GF Lolland-Falster og Møn. Muligheden for at få job i et lokalt forsikringsselskab, hvor han kunne udnytte sit netværk og sit lokalkendskab til at rådgive og vejlede medlemmerne, var også en stærk drivkraft.

- Det er klart en fordel at kende lokalområdet og de mennesker, der bor her, når man arbejder med forsikringer. Bare dét, at man taler den samme dialekt, gør, at medlemmerne føler sig mere trygge.

For Jana Thiru, der tidligere har arbejdet som forsikringsrådgiver i store landsdækkende selskaber uden lokalkontorer, var muligheden for at yde en personlig og nær rådgivning også vigtig for ham, da han kiggede efter nyt job. Det fandt han hos det medlemsejede GF Forsikring.

Annonce

- Det er noget helt andet at sidde overfor sine kunder og kunne se dem i øjnene og bygge tillid på den måde i stedet for blot at tale med dem over telefonen. Jeg kender jo Lolland og Falster og menneskerne her ud og ind, og det giver mig en fordel, når jeg skal sætte mig ind i et medlems forsikringsbehov. Ofte har vi et fælles referencepunk, og det giver bare en større tillid, siger Jana.

Selvom de to nyansatte GF'ere er kommet godt i gang med deres nye jobs, ser de frem til at gøre endnu mere brug af deres lokalkendskab, når coronaen slipper taget i Danmark, og GF Lolland-Falster og Møn åbner op for personligt fremmøde.

- Jeg har kun været her, mens corona har stået på. Så jeg glæder mig til, at vi kan åbne op, og jeg også snart personligt kan rådgive mine kunder personligt, siger Lasse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE