cookie-og-privatlivspolitik
Her bliver gavechecken overrakt fra den lokale OK-tank og Dagli'Brugsen til B1990 i Nysted.
Her bliver gavechecken overrakt fra den lokale OK-tank og Dagli'Brugsen til B1990 i Nysted.
Foto: Flemming Karlsen

Saxkjøbing Avis

17.660 kroner ind på klubkontoen

For nylig var der overrækkelse af en flot gavecheck til B1990, som stillede op med både næstformand Jan "Døgner" Pedersen, formand Nicolai Larsen og et par ungdomsspillere.
24. marts 2019 kl. 08:03 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Sociale arrangementer, diverse udstyr og stævnegebyrer. Der er nok af idéer til, hvad en gavecheck på over 17.000 kroner skal gå til, hvis man spørger formand i B1990, Nicolai Larsen.

Og spørgsmålet er ganske relevant, da der for nylig tikkede et flot beløb på hele 17.760,33 kroner ind til klubben oven på en overrækkelse af en gavecheck ved den lokale OK-tank. Bag gavechecken stod således den lokale OK-tank samt Dagli'Brugs, og det var på baggrund af klubbens arbejde sidste år.

- Vi havde fem arrangementer sidste år, hvor klubben lagde frivillig arbejdskraft ved OK-tanken, og det gav en flot gavecheck, fortæller B1990's formand Nicolai Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce