cookie-og-privatlivspolitik
Her er et stemningsbillede fra et af handelsstandsforeningens mange aktiviteter sidste år, og det er naturligvis hentet fra det store juleoptog.
Her er et stemningsbillede fra et af handelsstandsforeningens mange aktiviteter sidste år, og det er naturligvis hentet fra det store juleoptog.
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

250.000 kommunale kroner til byen

Sakskøbing Handelsstandsforening fik også ekstraordinær hjælp fra kommunen.
13. april 2020 kl. 05:42 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Armene er oppe, og humøret fik - trods corona-udfordringerne - lige lov til at ryge i vejret for en stund hos formand for handelsstandsforeningen i Sakskøbing. Det skete oven på meldingen om et helt ekstraordinært kommunalt tilsagn om hele 250.000 rare kroner, der varmer ikke mindst i en coronatid.

- Det er bare fantastisk. Den havde vi ikke set komme, og vi kan næsten ikke få armene ned i begejstring over den melding, lyder det fra handelsstandsformand Jan Herluf Petersen.

Baggrunden er Guldborgsund Kommunes økonomiudvalgs beslutning forelden om at godkende en erhvervspakke for små og mellemstore virksomheder med i alt 10,5 millioner kroner. Herunder var der også en ekstraordinær pulje på 2,75 millioner kroner til blandt andet handelsstandsforeninger.

- Vi har normalt indtægter for et år på mellem 285.000 til 290.000 kroner, så det er en helt ekstraordinær stor håndsrækning, vi her har fået. Det er vi meget taknemmelige for, tilføjer Jan Herluf Petersen, som oven på den gode melding stadig mangler at mødes med den resterende del af bestyrelsen i handelsstandsforeningen og drøfte mulighederne i den ekstraordinære økonomiske hjælp.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce