Annonce
Saxkjøbing Avis

60-års jubilæum i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Sakskøbing Tambourkorps klar til march. Foto: Privat

Lørdag 9. oktober fejrede Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band første del af deres 60-års jubilæum i form af en storslået jubilæumskoncert i Sakskøbing Hallen. En koncert med over 400 fremmødte publikummer.

SAKSKØBING - Koncerten blev fremført i det fineste gallatøj, både fra korpsets deltagere, samt fra putterne/juniororkesteret. En fremragende koncert med musik i alverdens genre. Der blev også i dagens anledning spillet på alverdens "instrumenter" ud over de normale instrumenter. Der blev også brugt stillads, store plastbaljer og olietønde. En koncert med masser af taler og tillykke-ønskninger. Blandt andet med en utrolig flot gave af korpsets venneforeningen i form af en gavecheck på 150.000,00 kroner Kæmpe tak for det.

Anden del af 60-års jubilæet, blev fejret lørdag 23. oktober.

Først marcherede Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band en tur gennem Sakskøbings gader, hvor der var pyntet op med en flot flagallé. Der blev gjort stop ved torvet, hvor der holdt en lille koncert. Igen var utrolig mange mennesker mødt op for at høre os. Tusind tak for det.

Det gør os utrolig glade og stolte. Efter turen gennem byen, var der reception i Tambourgården. Der blev der budt på en tår at drikke, samt nok Lollands største kagebord. Der fik korpset fine ord med på vejen i en flot tale fra borgmesteren, som var meget imponeret af vores store korps og samvær. Vi mener også selv, vi virkelig gør det godt. Men altid rart når andre virkelig sætter ord på det og fremhæver det i offentligheden. Tusind tak. Senere samme dag blev der holdt stor jubilæumsfest for korpsets medlemmer med familie, samt bestyrelser og passive støttemedlemmer. Et brag af en fest, med hygge på allerhøjeste plan. Stort tillykke til os selv.

Stor tak hele vejen rundt for alle de mange hilsner og gaver korpset har modtaget under vores 60-års jubilæum. Vi er yderst taknemmelige.

Vi håber samtidig med denne storslåede oplevelse og fejring, at flere skulle få lyst til at spille i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band.

Husk man behøver ikke kunne spille musik i forvejen eller vide noget om musikken, inden du kommer. Dette kan du/I sagtens lære ved vores dygtige instruktører.

Korpset træner hver mandag og torsdag. Mandag er det på mindre hold og torsdage er det sammenspil. Der kan man spille fra 10 år og opefter. Hen over sommeren er der også udendørs marchtræning for alle. Skulle man være under kategorien 0. til 2. klasse, er der også plads til at kunne få lov at spille.

Der spiller man i juniororkesteret, som er en slags forskole til korpset. Der træner hver mandag fra klokken 17.00-18.15. Der læres sjov musik for børn, i form af arbejde med musikken, rytmikken, sang og leg og diverse instrumenter.

Musikken har en gavnlig effekt på børns indlæring generelt. Al undervisning forgår i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Bands huse på P. Hansensvej i Sakskøbing. Der vil du få udleveret en taske, som man medbringer hver gang til ens noder. Instrument og uniform låner du hos os når du er blevet indmeldt. Skulle dette have vagt din interesse, så vil det glæde os at se dig/jer. Kontakt orkesterleder Brigitte Z. Larsen på telefon 27591900.

Fra Tambourkorpsets reception. Foto: Privat
  • Sakskøbing Tambourkorps klar til march. Foto: Privat
  • Fra Tambourkorpsets reception. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
112

105 taget i fartkontroller

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Guldborgsund

Lukker i protest: Ingen dialog, forståelse eller anerkendelse

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lolland

Aldi sælger ud: Nu kan du købe hele pivtøjet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Annonce
Annonce
Lolland

Trækker stikket: Vil opløse sig selv midt i jubilæumsåret

112

Klip og bøder på Vestlolland

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse

Erhverv

Lokal hæder til danmarksmesterskaberne