cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps klar til march.

2

Billeder

Sakskøbing Tambourkorps klar til march.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

60-års jubilæum i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Lørdag 9. oktober fejrede Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band første del af deres 60-års jubilæum i form af en storslået jubilæumskoncert i Sakskøbing Hallen. En koncert med over 400 fremmødte publikummer.
02. november 2021 kl. 10:02 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Koncerten blev fremført i det fineste gallatøj, både fra korpsets deltagere, samt fra putterne/juniororkesteret. En fremragende koncert med musik i alverdens genre. Der blev også i dagens anledning spillet på alverdens "instrumenter" ud over de normale instrumenter. Der blev også brugt stillads, store plastbaljer og olietønde. En koncert med masser af taler og tillykke-ønskninger. Blandt andet med en utrolig flot gave af korpsets venneforeningen i form af en gavecheck på 150.000,00 kroner Kæmpe tak for det.

Anden del af 60-års jubilæet, blev fejret lørdag 23. oktober.

Først marcherede Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band en tur gennem Sakskøbings gader, hvor der var pyntet op med en flot flagallé. Der blev gjort stop ved torvet, hvor der holdt en lille koncert. Igen var utrolig mange mennesker mødt op for at høre os. Tusind tak for det.

Det gør os utrolig glade og stolte. Efter turen gennem byen, var der reception i Tambourgården. Der blev der budt på en tår at drikke, samt nok Lollands største kagebord. Der fik korpset fine ord med på vejen i en flot tale fra borgmesteren, som var meget imponeret af vores store korps og samvær. Vi mener også selv, vi virkelig gør det godt. Men altid rart når andre virkelig sætter ord på det og fremhæver det i offentligheden. Tusind tak. Senere samme dag blev der holdt stor jubilæumsfest for korpsets medlemmer med familie, samt bestyrelser og passive støttemedlemmer. Et brag af en fest, med hygge på allerhøjeste plan. Stort tillykke til os selv.

Stor tak hele vejen rundt for alle de mange hilsner og gaver korpset har modtaget under vores 60-års jubilæum. Vi er yderst taknemmelige.

Annonce

Vi håber samtidig med denne storslåede oplevelse og fejring, at flere skulle få lyst til at spille i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band.

Husk man behøver ikke kunne spille musik i forvejen eller vide noget om musikken, inden du kommer. Dette kan du/I sagtens lære ved vores dygtige instruktører.

Korpset træner hver mandag og torsdag. Mandag er det på mindre hold og torsdage er det sammenspil. Der kan man spille fra 10 år og opefter. Hen over sommeren er der også udendørs marchtræning for alle. Skulle man være under kategorien 0. til 2. klasse, er der også plads til at kunne få lov at spille.

Der spiller man i juniororkesteret, som er en slags forskole til korpset. Der træner hver mandag fra klokken 17.00-18.15. Der læres sjov musik for børn, i form af arbejde med musikken, rytmikken, sang og leg og diverse instrumenter.

Musikken har en gavnlig effekt på børns indlæring generelt. Al undervisning forgår i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Bands huse på P. Hansensvej i Sakskøbing. Der vil du få udleveret en taske, som man medbringer hver gang til ens noder. Instrument og uniform låner du hos os når du er blevet indmeldt. Skulle dette have vagt din interesse, så vil det glæde os at se dig/jer. Kontakt orkesterleder Brigitte Z. Larsen på telefon 27591900.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE