cookie-og-privatlivspolitik
Danny, Direktør i Sakskøbing brugsforening og Martin, Bestyrelses formand i Fritidssammenslutningen Sakskøbing samt Thea, som holder sponsorchecken.
Danny, Direktør i Sakskøbing brugsforening og Martin, Bestyrelses formand i Fritidssammenslutningen Sakskøbing samt Thea, som holder sponsorchecken.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

64.007 kroner til Fritidssammenslutningen

Igen i år har Sakskøbing Brugsforening givet et flot sponsorat
25. september 2021 kl. 05:38 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Igen i år har Sakskøbing Brugsforening givet et flot sponsorat til fritidssammenslutningen Sakskøbing. Beløbet fra OK sponsoratet løb i år op i 64.007,33 kroner.

Til årets generalforsamling i fritidssammenslutningen fik følgende foreninger penge med hjem. Danseklubben Sax, Sakskøbing handicap/ældre svømmeklub, Brevdueforeningen Midtlolland Dan 81, Sakskøbing Tambourkorps, Sakskøbing Rideklub, Sakskøbing Spejderne, Sakskøbing Gymnastikforening og Sakskøbing Roklub.

Hver klub/forening har brugt tid på at lave en ansøgning, hvorefter bestyrelsen i fritidssammenslutningen fordeler beløbende til ansøgerne.

- Jeg er utroligt stolt over at Sakskøbing brugsforening deler så mange penge ud til det lokale foreningsliv via vores OK-anlæg. Vi ejer seks OK-tankanlæg på Lolland (Rødby, Nysted, Holeby, Kettinge, Sakskøbing og Rødbyhavn). Hver gang man tanker på et af disse anlæg, og har tilknyttet sit kort til en af foreningerne, så går der penge til det lokale klub og foreningsliv i byen. Det seneste år har vores brugsforening sponseret cirka 250.000 kroner til klub og foreningsliv på Lolland, fortæller Danny Barbu Hansen, direktør i Sakskøbing Brugsforening. Kh.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE