cookie-og-privatlivspolitik
Sådan her har indgangspartiet til Maxim set ud i lang tid. Men måske er der nu en åbning - i bogstaveligste forstand - på vej til det hæderkronede gamle gå-i-byen-sted.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Åbner med eller uden forpagter

Der er måske nye vinde på vej omkring Maxim.
11. marts 2021 kl. 05:55 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Det har ikke været nemt, men jagten på en forpagter er på ingen måde indstillet i forhold til Maxim i Nysted. Tværtimod er Erik Olsen, far til indehaveren og talsmand på vegne af det velkendte etablissement i byen, klar til at love nye aktiviteter inden længe.

- Vi vil helst have tilknyttet en ny forpagter til Maxim. Men jeg vil sige det sådan, at når nu der forhåbentlig snart åbnes op for at kunne drive stedet igen, og hvis der ikke er dukket en ny forpagter op, så sørger vi selv for at åbne og drive Maxim med tilknyttet personale, understreger Erik Olsen.

Der er således godt nyt til dem, der gennem det seneste års tid har kigget langt efter at gå ind og få en øl eller måske spille en omgang billard på Maxim.

Erik Olsen tilføjer i øvrigt også, at der for en eventuel kommende ny forpagters vedkommende ikke skal så meget til at åbne stedet op.

- Der er kun ganske få småting, der lige skal klares inden en genåbning af stedet. Møbler, billardbord og resten af al inventaret står stort set fuldstændigt klart til en hurtig åbning, lover Erik Olsen, der har sit telefonnummer på indgangsdøren og naturligvis gerne tager mod henvendelser fra interesserede forpagtere.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE