cookie-og-privatlivspolitik
Årgangsjuleøllen 2018.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Årets juleøl fra Krenkerup Bryggeri er klar!

I lørdags blev årets juleøl fra Krenkerup Bryggeri lanceret. Igen i år sendes to forskellige juleøl på gaden; en juleøl som vi kender den med krydderier, og en Årgangsjuleøl brygget særligt til i år.
17. oktober 2018 kl. 08:19 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Mens kalenderen og humøret stod på sommer for de fleste andre, bryggede de på Krenkerup Bryggeri på at give os alle en god jul. Og nu er resultatet klar. Om kort tid får alle mulighed for at smage på brygmesterens anstrengelser, og starte nedtællingen til den søde højtid med en juleøl der er høstet, brygget og tappet på Lolland.

Krenkerup Juleøl er en smuk karamelfarvet øl med et fast og flot skum. Den er let, men smagfuld, og inspireret af en typisk krydret Ale. I denne øl har brygmesteren på Krenkerup undtagelsesvis brugt flere krydderier end de forskellige malte i øllet. Det giver en unik smag krydret af lakrids, stjerneanis, kanel og nelliker.

Krenkerup Årgangsjuleøl er brygget særligt til julen 2018. Det er en mild traditionel Bayerisch Dunkel med mange smagsnuancer, en smuk rødbrun farve og en fin sødme. Øllens lette krop, behagelige strejf af ristet malt og afdæmpede humlearoma, gør den som skabt til den søde højtid. Krenkerup Årgangsjuleøl 2018 er brygget efter reinheitsgebot og ikke tilsat krydderier.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce