cookie-og-privatlivspolitik
Kragerup Gods
Kragerup Gods
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ældre Sagen Nysted informerer

Frivillige ved Kettingebadet inviterede Ældre Sagens medlemmer.
18. juni 2019 kl. 14:39 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Den 6. juni havde frivillige ved Kettingebadet inviteret Ældre Sagens medlemmer til vandgymnastik med instruktør og livredder, men desværre mødte der ikke så mange op.

Vi forsøger igen 19. og 26. juni klokken 14.30-15.30, så grib muligheden og tilmeld dig, idet der max. kan være 30 pr. dag. Ældre Sagen afholder udgifterne over for Kettingebadet. Bliver det en succes, vil vi overveje fremadrettet at udbyde aktiviteten til vore medlemmer. Se annonce andet sted her i avisen.    

En 1-dagstur til Kragerup Gods 5. september er under udarbejdelse. Planen er, at vi besøger godset, hvor vi får rundvisning og frokost. På hjemturen besøger vi Kirkens Korshær i Dianalund, hvor vi vil se på lysproduktion og nyde eftermiddagskaffen. Nærmere omtale og annoncering følger her i avisen.

Arbejder ligeledes på at få kompetente personer til at fortælle om problematikkerne omkring trick- og hjemmerøverier. Påregner et arrangement i Kettinge Forsamlingshus 10. oktober klokken 14.00, hvor der vil blive serveret kaffe og lagkage til de fremmødte. Nærmere omtale og annoncering følger her i avisen.  

Fortsat god sommer til alle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce