cookie-og-privatlivspolitik
Kort over ruten og trafikale omlægninger den 2. oktober.
Kort over ruten og trafikale omlægninger den 2. oktober.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ændringer i trafikken i Sakskøbing

I forbindelse med Kids Tour 2. oktober er der flere ændringer i trafikken i Sakskøbing Midtby.
30. september 2021 kl. 21:15 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Lørdag 2. oktober vil masser af små cyklister ræse igennem gaderne i Sakskøbing, når Danmarks største børnecykelløb kommer til byen. Det betyder, at der på dagen sker flere trafikale ændringer i midtbyen.

Cykelløbet har start på Søndergade og så følger: Jernbanegade og Rådhusgade. Hele løbsruten bliver spærret for trafik fra klokken 10.00 - 15.00.

Torvet vil på dagen blive til eventplads, så her er der spærret for trafik og parkering fra klokken 05.30 - 19.00. På flere veje omkring ruten bliver trafikken ensrettet. Få det fulde overblik på www.guldborgsund.dk/kidstour.

Løbet påvirker ikke den kollektive trafik.


Deltag i løbet

Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år. Hovedtemaerne er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter.

Annonce

Guldborgsund Kommunes "Bevæg dig for livet"-puljen dækker tilmeldingsudgifterne, så alle børn i alderen 3-10 år kan deltage gratis. Tilmelding senest fredag 1. oktober klokken 16.00 på www.kidstour.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE