cookie-og-privatlivspolitik
Lasse Rasmussen med sit flotte legat.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Æreslegat til Lasse fra Super Brugsen

Stort klap på skulderen til Lasse Rasmussen
26. november 2018 kl. 08:30 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Lasse Rasmussen fra Super Brugsens delikatesse modtog forrige uge Slagtermesterforeningens Hus og Fonds æreslegat. I sin begrundelse for legatet sagde faglærer Kenneth Lund Hansen:

- Jeg har jo haft den store fornøjelse, som faglærer at arbejde sammen med dig på dine to sidste skoleophold, allerede fra første gang jeg mødte dig kunne jeg se at du havde et helt særligt talent for det at lave mad.

Og sandelig om ikke også du viste et stort overblik og omsorg for dine klassekammerater.

Du var altid klar med et par trøstende ord og gode råd, hvis en kammerat havde lavet en fejl eller var i tvivl om noget. Til 3. hovedforløb gik du til opgaven meget undrende og med en lyst til at lære og prøve ideer af.

Og det må siges at det gav pote. For til 4. hovedforløb kunne du virkelig nørde igennem og perfektionere dit svendestykke. Til svendeprøven fik du derfor 3 flotte 12-taller, og 1 par skuemestre med vand i mundvigene blev ved med at spørge mig, om du mon kunne tænke dig at arbejde for dem.

Der kunne jeg klart svare nej, for du hører hjemme på Lolland. Det bar dit svendestykke i høj grad også præg af, dine retter var lavet med lokale råvarer, en pizzabakke blev sponsoreret af den lokale pizzamand, drikkevarerne sponsoreret af det lokale bryghus, ja selv din menukorts holder blev lånt i en lokal butik.

Jeg er derfor stolt af at have oplevet din svendeprøve, og er ikke et sekund i tvivl om, at du er en af fremtidens gourmetslagtere, så Lasse stort tillykke med legatet, sagde Kenneth Lund Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce