cookie-og-privatlivspolitik
Nye udfordringer venter Jim Christiansen. Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår en ny præst kan tiltræde i Kettinge Bregninge sogne. Menighedsrådet er også i gang med at søge efter en ny organist og håber at have det på plads i løbet af efteråret.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Afsked og nye ansigter på vej i Kettinge-Bregninge

Jim Christiansen stopper som sognepræst ved Kettinge og Bregninge sogne, hvor organist Iben Romme Larsen også søger nye udfordringer
01. oktober 2021 kl. 06:36 Af Kim Møller Pedersen

KETTINGE-BREGNINGE Nye udfordringer i et nyt embede i Boholdte Sogn, Roskilde Stift på Sjælland. Det søger sognepræst Jim Christiansen, som derfor stopper som sognepræst ved Kettinge og Bregninge sogne. Jim Christiansen blev ansat som nyuddannet præst i Kettinge Bregninge sogne i november 2014 og fik løbende sat mange skibe i søen.

- I Jim Christiansens tid som sognepræst har der været et stort aktivitetsniveau med Café Kettinge Kirke børnegudstjenester, onsdags-tekster og sangkor. Menighedsrådet håber at kunne fortsætte med aktivitetsniveauet fremover, lyder det fra Erik Lang, formand for Kettinge Bregninge sognes menighedsråd.

Jim Christiansen stopper i øvrigt som sognepræst i Kettinge Bregninge sogne i midten af oktober, og afskedstjenesten med ham bliver holdt søndag 3. oktober klokken 14. Efterfølgende vil menighedsrådet være vært for en sammenkomst i præstegården, hvor alle er velkomne.

Stillingen som ny i sognepræst i Kettinge Bregninge sogne vil blive opslået til oktober med ansøgningfrist i slutningen af otober, hvorefter arbejdet med gennemgang af ansøgninger og prøveprædiker går i gang.

Organist ved Kettinge Bregninge kirker, Iben Romme Larsen, har også søgt nye udfordringer og fratræder sin stilling ved udgangen af september. Iben Romme Larsen har fået ny stilling ved Lundby og Sværborg sogne på Sydsjælland. Iben Romme Larsen har sidste søndags-tjeneste ved Kettinge Kirke 26. september klokken 10, hvor voksenkoret ved Kettinge Bregninge kirker deltager. Efter tjenesten er menighedsrådet vært ved en sammenkomst i præstegården.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE